Opgeslagen bestuurdersdisplaymeldingen hanteren

Meldingen die zijn opgeslagen vanuit het bestuurders- en middendisplay worden in beide gevallen gehanteerd in het middendisplay.
P5-1717-HMI refresh-Message log in service app
Opgeslagen meldingen zijn te bekijken in de app Auto status.
P5-1507 ICON_APP_SCREEN_CAR_INFO

Meldingen die op het bestuurdersdisplay zijn weergegeven en die opgeslagen moeten worden, worden bewaard in de app Auto status op het middendisplay. In verband hiermee verschijnt de melding Autobericht opgesl. in app Autostatus op het middendisplay.

Opgeslagen melding lezen

Lees de opgeslagen melding direct:
Druk op de knop rechts van de melding Autobericht opgesl. in app Autostatus in het middendisplay.
De opgeslagen melding verschijnt in de app Auto status.
Lees de opgeslagen melding achteraf:
Open de app Auto status vanuit het appscherm op het middendisplay.
De app start in het onderste deelscherm van het homescherm.
Kies het tabblad Berichten in de app.
Er verschijnt een lijst met opgeslagen meldingen.
Tik op een melding om deze uit te vouwen/minimaliseren.
Er verschijnt meer informatie over de melding in de lijst en de afbeelding links in de app geeft informatie in grafische vorm over de melding.

Een opgeslagen melding hanteren

Bepaalde meldingen hebben in uitgevouwen vorm twee knoppen, nl. om onderhoud te reserveren of de gebruikershandleiding te lezen.

Onderhoud reserveren voor een opgeslagen melding:
Druk in de uitgevouwen stand van de melding op Afspraak aanvragenBel voor een afspraak1 om hulp te krijgen bij het reserveren van onderhoud.

Met Afspraak aanvragen: Het tabblad Afspraken gaat open in de app en u krijgt een vraag voorgelegd over het reserveren van onderhoud en reparatie.

Met Bel voor een afspraak: De telefoonapp wordt gestart en deze belt een onderhoudscentrum om service en reparatie te reserveren.

Lees de gebruikershandleiding voor de opgeslagen melding:
Druk in de uitgevouwen stand van de melding op Handleiding om in de gebruikershandleiding over de melding te lezen.
De gebruikershandleiding gaat open op het middendisplay en deze geeft informatie die aan de melding is gekoppeld.

Meldingen opgeslagen in de app worden automatisch gewist telkens bij het starten van de motor.

1. 1 Afhankelijk van de markt. Er moet ook een Volvo ID zijn geregistreerd en een voorkeurswerkplaats zijn gekozen.