Apps

Het appscherm biedt toegang tot de vooraf geïnstalleerde en gedownloade apps van de auto.

Druk op het pictogram voor het appscherm iCup-2037-App view symbol helemaal onderaan op het middendisplay om naar het appscherm te gaan en bijv. radio*, navigatiesysteem en telefoon te starten1.

Bepaalde basisapps zijn altijd beschikbaar. Wanneer de auto een internetverbinding heeft, kunt u andere apps downloaden zoals internetradio en muziekdiensten.

Sommige apps kunt u alleen gebruiken, als de auto een actieve internetverbinding heeft.

Alle apps die worden gebruikt, moeten geüpdatet zijn naar de nieuwste versie. Dit biedt toegang tot de laatste updates en functies.

Apps worden uitgeschakeld

Als een app onverwacht wordt uitgeschakeld, kunt u het volgende doen:

• de app opnieuw openen
  • controleren of er een update van de app beschikbaar is:
    • Open het appscherm iCup-2037-App view symbol en druk op Google Play. Tik op iCup-23w17-Menu view symbol en selecteer uw apps om te zien of ze updates nodig hebben. Zo ja, update dan naar de nieuwste versie.
  • Herstart het systeem door de Home-knop lang ingedrukt te houden (circa 20 seconden).
  • De app de-installeren en opnieuw installeren.
  1. * Optie/accessoire.
  2. 1 De laatst gebruikte apps zijn altijd vanaf het homescherm beschikbaar.