Internetverbinding voor de auto maken via een telefoon met Bluetooth-verbinding

Deel de internetverbinding van een telefoon via Bluetooth om een internetverbinding te maken en toegang te krijgen tot diverse onlinediensten voor de auto.
Om een internetverbinding te kunnen maken voor de auto via een telefoon met Bluetooth-verbinding moet de bewuste telefoon eenmaal eerder via Bluetooth met de auto zijn verbonden.
Controleer of de telefoon ondersteuning biedt voor "internet sharing" en of de functie is geactiveerd. Bij een iPhone heet deze functie “internet sharing”. Bij Android-telefoons kan deze functie verschillende namen hebben, maar de functie wordt vaak aangeduid als “hotspot”. Bij iPhone-telefoons moet tevens de menupagina "internet sharing" geopend zijn totdat een internetverbinding is gemaakt.
Als de telefoon eerder via Bluetooth was verbonden, tik dan op Instellingen op het hoofdscherm van het middendisplay.
Tik op CommunicatieBluetooth-apparaten.
Vink het vakje voor Bluetooth-internetaansluiting aan onder de rubriek Internetverbinding.
Als u een andere methode voor de internetverbinding gebruikt, bevestigt u de keuze van een andere verbindingsmethode.
Uw auto heeft daarmee een internetverbinding via de via Bluetooth aangesloten telefoon.

N.b.

De telefoon en netwerkprovider moeten tethering (het delen van een internetverbinding) ondersteunen en de bundel moet inclusief dataverkeer zijn.

N.b.

Bij gebruik van Apple CarPlay kunt u alleen een internetverbinding voor de auto maken via Wi-Fi of de automodem*.