Audio- en mediasysteem

Het audiosysteem van de auto houdt rekening met bijv. de luisterpositie en de snelheid van de auto. Het middendisplay biedt toegang tot radio*- en muziekapps en via Google Play kunt u ook apps van derden op het gebied van muziek en media downloaden.

Verbind een telefoon of een ander apparaat via Bluetooth. Selecteer of u deze als media-apparaat wilt gebruiken om muziek af te spelen en/of als telefooneenheid om bijv. te bellen en contacten weer te geven.

P6-2037-XC40BEV-Overview of infotainment
Overzicht van geluid en media

De functies zijn te bedienen met stemcommando's, de knoppenset op het stuurwiel of via het middendisplay.

Laad apparaten via de USB-poorten.