Internetverbinding maken via Bluetooth

Breng een internetverbinding tot stand via Bluetooth en een telefoon als hotspot.
Controleer of de telefoon ondersteuning biedt voor "internet sharing" en of de functie is geactiveerd.
Sluit de telefoon via Bluetooth aan op de auto. Ga naar instellingen iCup-2037-Settings symbol onderaan op het middendisplay en druk daarna op Connectiviteit en kies Bluetooth.
Als de telefoon al eerder verbonden is geweest, drukt u op het icoontje voor internetverbinding via Bluetooth voor de telefoon die u wilt gebruiken. Kies anders eerst Nieuw apparaat koppelen.
Via de getoonde melding keurt u goed dat de koppeling moet plaatsvinden.
De auto wordt aangesloten op internet.

N.b.

De telefoon en netwerkprovider moeten tethering (het delen van een internetverbinding) ondersteunen en de bundel moet inclusief dataverkeer zijn.