Gegevensuitwisseling voor diensten

Als u gegevensuitwisseling niet voor een connected dienst of gedownloade apps hebt geactiveerd, kunt u dat doen als u ze start op het middendisplay. De eerste keer dat u een dienst start na bijv. het herstellen van de fabrieksinstellingen of het downloaden van bepaalde software-updates moet u ook akkoord gaan met Volvo's voorwaarden voor connected diensten.

Gegevensuitwisseling activeren wanneer u een dienst start

Kies de te activeren functie of dienst.

De eerste keer dat u een dienst start en ook na bijv. het herstellen van de fabrieksinstellingen of het downloaden van bepaalde software-updates moet u eerst akkoord gaan met Volvo's voorwaarden voor connected diensten.

P5-1917-Terms and conditions screen
Ga akkoord met gegevensuitwisseling voor de dienst of breek af.

Als u akkoord gaat, wordt gegevensuitwisseling geactiveerd en kunt u de dienst gebruiken.

Gegevensuitwisseling activeren als u een app start

Voor het goedkeuren van gegevensuitwisseling voor een app moet u de app starten en op toestaan in het pop-upvenster klikken.

U kunt gegevensuitwisseling voor diensten en apps deactiveren in het instellingenmenu onder SysteemPrivacy en gegevensGegevensuitwisseling.