Verkeersbordinformatie activeren/deactiveren

De verkeersbordinformatie is optioneel: u kunt kiezen uit Aan of Uit.

P5-1507-Knapp TrafikSkyltsInformation RSI

Tik op de knop Road Sign Information op het functiescherm van het middendisplay.

• GROENE knopindicatie - RSI is geactiveerd.
  • GRIJZE knopindicatie - RSI is gedeactiveerd.

Let op

• Als de automatische snelheidsbegrenzer geactiveerd is, verschijnt verkeersbordinformatie op het bestuurdersdisplay, ook al is RSI niet ingeschakeld.
  • Om de verkeersbordinformatie van het bestuurdersdisplay te halen moet u zowel de automatische snelheidsbegrenzer als de RSI deactiveren.
  • Wanneer de automatische snelheidsbegrenzer geactiveerd en de RSI gedeactiveerd is, geeft de RSI geen waarschuwingen. In dat geval zijn de instellingen voor de RSI evenmin aan te passen; om de instellingen te kunnen aanpassen en waarschuwingen te kunnen krijgen moet u de RSI activeren.