Instellingen voor Apple® CarPlay®*

Instellingen voor een iOS-apparaat aangesloten met CarPlay1.

Automatisch starten

Tik op Instellingen in het hoofdscherm.

Ga naar CommunicatieApple CarPlay en kies de instelling:

• Vink het vakje aan - CarPlay start automatisch bij aansluiting van de USB-kabel.
  • Vink het vakje uit - CarPlay start niet automatisch bij aansluiting van de USB-kabel.

Als de auto met meerdere mensen wordt gedeeld, zoals bij carsharing, dient u er rekening mee te houden dat er maximaal 20 iOS-apparaten in de lijst kunnen worden opgeslagen. Wanneer de lijst vol is, wordt bij aansluiting van een nieuwe eenheid de oudste aansluiting verwijderd.

Om de lijst te verwijderen moet u de instellingen herstellen op het middendisplay (fabrieksinstellingen herstellen).

Systeemvolumes

Tik op Instellingen in het hoofdscherm.

Druk op GeluidSysteemvolumes om instellingen te verrichten voor het volgende:

• Stembediening
  • Navi-stembegeleid.
  • Ringtone telefoon
  1. * Optie/accessoire.
  2. 1 Apple en CarPlay zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.