Gebruikershandleiding op middendisplay

De gebruikershandleiding zit in het middendisplay van de auto1.

Belangrijk

Om te zorgen dat u belangrijke veiligheidsinstructies kent en voor een zo goed mogelijke ervaring adviseert Volvo dat u de gebruikersinformatie onder de betreffende categorie op het middendisplay volledig leest voordat u de eerste rit gaat maken.

Belangrijk

U bent er altijd zelf verantwoordelijk voor dat u de auto op veilig wijze bestuurt en dat u de geldende wetgeving en voorschriften in acht neemt. Het is ook belangrijk dat u de auto volgens Volvo's adviezen in de gebruikershandleiding onderhoudt en bedient.

Informatie zoeken op het middendisplay van de auto

U gaat als volgt naar de gebruikershandleiding:
Veeg op het middendisplay van bovenaf naar beneden om het hoofdscherm te openen.
Tik op Gebruikershandleiding.

Informatie vindt u:

• door de zoekfunctie te gebruiken
  • via visuele navigatie met exterieur- en interieurafbeeldingen
  • door via categorieën naar de juiste informatie te klikken.

N.b.

De digitale gebruikershandleiding is tijdens het rijden niet beschikbaar.

Als u de taal op het middendisplay verandert, kan dat betekenen dat bepaalde eigenaarsinformatie niet overeenkomt met de nationale of lokale wet- en regelgeving. Verander de taal niet in een moeilijk te begrijpen taal, want dan kan het lastig zijn om de structuur op het scherm terug te vinden.

Snelkoppeling naar gerelateerde gebruikersinformatie

Op het hoofdscherm zit een snelkoppeling waarmee u een artikel opent in de gebruikershandleiding dat te maken heeft met de inhoud die wordt weergegeven op het scherm. Bijvoorbeeld: Handleiding Navigatie – is een snelkoppeling naar een artikel dat te maken heeft met navigatie.

Dit geldt alleen voor bepaalde apps in de auto. Voor gedownloade boordapps van derden zijn bijv. geen appspecifieke artikelen beschikbaar.

Gedrukte informatie en supportsite

Afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau, de markt en dergelijke liggen er aanvullende documenten met gebruikersinformatie in drukvorm in de auto.

Het bijbehorende supplement kunt u bestellen. Neem voor bestelling contact op met een Volvo-dealer.

De gebruikershandleiding is ook beschikbaar op volvocars.com/intl/support.

N.b.

Bij verschillen tussen de informatie in de digitale gebruikershandleiding en die in het gedrukte supplement Specifieke onderwerpen uit de gebruikershandleiding geldt de gedrukte informatie.
  1. 1 Geldt voor de meeste markten.