Instellingen voor head-updisplay*

Positie of lichtsterkte aanpassen of head-updisplay draaien.

Systeeminstellingen

De instellingen zijn te verrichten wanneer de auto is gestart en er een beeld op de binnenkant van de voorruit wordt geprojecteerd.

Druk op iCup-2037-Settings symbol.
Kies Bedieningselementen.
Onder Displays selecteert u de instelling die u wilt aanpassen.

Positie of lichtsterkte aanpassen

De informatie op het display wordt automatisch aangepast aan de lichtomstandigheden op de achtergrond. De lichtsterkte wordt ook beïnvloed als de lichtsterkte wordt aangepast op de overige displays van de auto.

Klik op de instelling die u wilt aanpassen.

Met behulp van de rechter toetsenset van het stuurwiel kan de positie of de lichtsterkte worden aangepast.

P5-Head Up Display, settings on steering wheel
  1. P5-Icon red circle 1Lichtsterkte verlagen
  2. P5-Icon red circle 2Lichtsterkte verhogen
  3. P5-Icon red circle 3Positie verhogen
  4. P5-Icon red circle 4Positie verlagen
  5. P5-Icon red circle 5Bevestigen

Draaien

Bij het vervangen van de voorruit of een displayeenheid moet het display mogelijk worden gedraaid.

Klik op de instelling die u wilt aanpassen.

Met behulp van de rechter toetsenset van het stuurwiel kan het display worden gedraaid.

P5-Head Up Display, settings on steering wheel
  1. P5-Icon red circle 1Linksom draaien
  2. P5-Icon red circle 2Rechtsom draaien
  3. P5-Icon red circle 3Bevestigen