Volvo On Call*-app1

Als Volvo On Call-gebruiker beschikt u over een app, waarmee u aan de hand van diverse appfuncties contact kunt houden met uw auto.

Informatie over de Volvo On Call-app

De Volvo On Call-app is gratis te downloaden in Apple App Store of Google Play. U kunt meerdere appfuncties uitproberen zonder de app daarvoor aan een auto te hoeven koppelen door de app in de demostand te starten.

Bij gebruik van de Volvo On Call-app verstuurt en ontvangt uw mobiele apparaat data via internet. Als u geen databundel hebt, worden u mogelijk extra kosten voor dataverkeer in rekening gebracht door uw aanbieder. Als u de app in het buitenland gebruikt bent u mogelijk roamingkosten verschuldigd. Neem voor meer informatie contact op met uw mobieletelefoonaanbieder.

P5-1846-Volvo On Call-app
De Volvo On Call-app biedt u de mogelijkheid om bepaalde functies in uw auto te controleren via een mobiel apparaat.
  1. * Optie/accessoire.
  2. 1 De beschikbaarheid verschilt per markt.