Service boeken met de Volvo Cars-app*

Service voor de auto kan worden geboekt via de Volvo Cars-app.1

Werkplaatsafspraak maken

Druk op de tab Px-2037-VOC app icon Car op Onderhoud.
Kies Service boeken.
Selecteer welke werkplaats de service moet uitvoeren.
Selecteer of u bepaalde extra diensten wilt kopen2, zoals bijvoorbeeld controle van airco.
Geef datum en tijd aan voor service en of u een leenauto wilt3. Sommige werkplaatsen kunnen de auto voor servicewerkzaamheden ook ophalen en terugbrengen.
Vul eventuele opmerkingen in en bevestig de boeking.
Selecteer of u de boeking wilt toevoegen aan de kalender.

Als er een geboekte service is, wordt dat weergegeven onder Onderhoud op de tab Px-2037-VOC app icon Car.

Klik op de boeking om:
  • gegevens over de boeking te bekijken
  • het adres van de werkplaats te verzenden naar het navigatiesysteem van de auto, Sensus Navigation*
  • de boeking op te slaan op de kalender (met de mogelijkheid om een herinnering toe te voegen)
  • de service te annuleren
  • contact op te nemen met de werkplaats per e-mail of telefonisch.

Meldingen over service in de Volvo Cars-app

Als het tijd is voor service aan de auto wordt dat weergegeven in de Volvo Cars-app
  • met een melding op het tabblad Px-2037-VOC app icon Home
  • onder Onderhoud op het tabblad Px-2037-VOC app icon Car.

Tijdens het uitvoeren van service wordt de geschatte eindtijd aangegeven in de Volvo Cars-app.

1. * Optie/accessoire.
  2. 1 Geldt voor bepaalde markten.
  3. 2 Beschikbare diensten zijn afhankelijk van de werkplaats.
  4. 3 Geldt voor bepaalde werkplaatsen.