Instellingen voor niveauregeling*

Schakel de luchtvering uit wanneer u de auto moet opnemen met een krik om problemen met de automatische niveauregeling te voorkomen.

De hoogte van de auto is aan te passen om het in- en uitladen of in- of uitstappen te vereenvoudigen.

Laadstand aanpassen

P5-1717-XC60-levelling switches in trunk

Gebruik de knoppen in de bagageruimte om de hoogte van de achterkant van de auto in te stellen en in- en uitladen of het aan- en loskoppelen van een aanhangwagen te vereenvoudigen.

Instaphulp*

De auto is lager te zetten om gemakkelijker te kunnen in- en uitstappen.

De instelling wordt verricht via het middendisplay:
Druk op iCup-2037-Settings symbol.
Kies Rijden.
Selecteer of u Luchtveringsregeling voor gemakkelijk in- en uitstappen wilt activeren of deactiveren

Luchtvering activeren of deactiveren

In bepaalde gevallen moet u de regeling uitschakelen zoals wanneer u de auto opneemt op een krik*. Het niveauverschil dat ontstaat bij opname op een krik kan er anders toe leiden dat de automatische niveauregeling de hoogte aanpast, wat niet wenselijk is.

De instelling wordt verricht via het middendisplay:
Druk op iCup-2037-Settings symbol.
Kies Rijden.
Selecteer of u de luchtvering wilt activeren of deactiveren.