Media afspelen

Ongeacht de gebruikte media-app verschijnt er een Now playing-veld op het middendisplay.

In het Now playing-veld kunt u bijv. pauzeren en een andere track kiezen. Verdere instellingen zijn mogelijk als het Now playing-veld wordt uitgevouwen naar de stand volledig scherm.

Now playing-scherm openen

Druk op de pijl in het Now playing-veld om het veld voor het Now playing-scherm uit te vouwen. Dit scherm biedt toegang tot meer instellingen en dat kan verschillen afhankelijk van welke app wordt gebruikt. Minimaliseer het Now playing-scherm door nogmaals op de pijl te drukken.