Snelkoppelingen naar de Volvo Cars-app*

U kunt snelkoppelingen aanmaken voor de functies die in de Volvo Cars-app worden aangeboden.

Siri

Op iOS-apparaten biedt de Volvo Cars-app versie 4.1 en later ondersteuning voor Siri. Met Siri kunt u bepaalde functies in de Volvo Cars-app met uw stem aansturen.

Widgets

Wie de Volvo Cars-app gebruikt op een Android- of iOS-apparaat kan widgets (snelkoppelingen) toevoegen om bijvoorbeeld de afstandsstart van het klimaat te gebruiken en de auto te vergrendelen/ontgrendelen.

3D Touch

Met 3D Touch krijgt u toegang tot snelkoppelingen naar bepaalde functies van de Volvo Cars-app1.

Door het app-pictogram op uw telefoon ingedrukt te houden, gaat u onder andere naar snelkoppelingen voor de volgende functies:

• Knipperen
  • Klimaat starten
  • Portieren vergrendelen

Adressen delen met de Volvo Cars-app

Bepaalde kaartapps van derden bieden de mogelijkheid om adressen te delen met de Volvo Cars-app2.

1. * Optie/accessoire.
  2. 1 Geldt voor bepaalde iPhone-modellen. Zie voor meer informatie de website van de fabrikant.
  3. 2 Afhankelijk van het telefoonmodel en de versie van het besturingssysteem.