Instellingen voor systeem

Hier staat informatie over het bijwerken van software en kaartgegevens.
P5-1546-Navi Inställn. System

Zoekpad:

InstellingenNavigatieSysteem

(Settings > Navigation > System)

Softwareversie

Hier staat informatie over de basiskaart van het navigatiesysteem.
  • Versie basiskaart Base Map Version - Bijvoorbeeld 00.20.00.18

Kijk voor meer informatie bij "Navigatiesoftware bijwerken" onder "Kaartgegevens bijwerken met MapCare".

Kaartinformatie

Hier staat informatie over de kaartgegevens van het navigatiesysteem met sneltoetsen voor updates.
  • Kaartinformatie (Map information) - Kaarten en updates bepalen en favoriete regio kiezen.