Volvo ID

Een Volvo ID biedt toegang tot een breed scala aan persoonlijke Volvo-diensten1 online.

Het is mogelijk om vanuit de auto een Volvo ID aan te maken, volvocars.com of Volvo On Call-app2. Voor sommige functies en diensten is registratie vereist van een persoonlijke Volvo ID. Wanneer het Volvo ID ook voor de auto geregistreerd wordt, krijgt u toegang tot een breed scala aan Volvo-diensten, die vanuit de auto beschikbaar zijn.

Voorbeeld van diensten:

• Volvo On Call* - Volvo ID wordt gebruikt bij het inloggen op de Volvo On Call-app.
  • Send to Car - Mogelijkheid om een adres van een kaartservice op internet rechtstreeks naar de auto te sturen.
  • Onderhoud en reparatie reserveren - Registreer de door u gewenste werkplaats/dealer op volvocars.com om onderhoud rechtstreeks vanuit de auto te kunnen reserveren.

Voordelen van Volvo ID

• Een gebruikersnaam en een wachtwoord voor online diensten, dat wil zeggen u hoeft slechts één gebruikersnaam en één wachtwoord te onthouden.
  • Bij het wijzigen van een gebruikersnaam/wachtwoord voor een bepaalde dienst (zoals Volvo On Call) wordt deze ook automatisch gewijzigd voor de overige diensten.
  1. 1 Het aanbod aan diensten kan veranderen en hangt af van het uitrustingsniveau en de markt.
  2. * Optie/accessoire.
  3. 2 Voor mensen met Volvo On Call*.