Wegenhulp met Volvo On Call*

Bij een lekke band, lege tank of een ontladen accu is hulp in te roepen via de ON CALL-knop of de Volvo On Call-app.

Als u de ON CALL-knop aan het plafond minstens 2 seconden ingedrukt houdt, wordt telefonisch contact gemaakt tussen de Volvo On Call-helpdesk en u. Dit om te overleggen welke hulp er moet worden geboden.

U kunt ook met de Volvo On Call-helpdesk bellen, maar de helpdeskmedewerker kan de status en locatie van uw auto alleen ontvangen als de auto een actieve internetverbinding heeft.

N.b.

Gebruik de SOS-knop uitsluitend, wanneer u betrokken bent geraakt bij een ongeluk, als iemand onwel wordt of als de auto en eventuele inzittenden in bedreigende situaties terechtkomen. De SOS-functie is alleen bestemd voor noodsituaties. Bij misbruik worden u mogelijk extra kosten in rekening gebracht.

De Volvo On Call-app en de ON CALL-knop zijn te gebruiken voor alle andere diensten1 met inbegrip van pechhulp onderweg.

De knoppen ON CALL en SOS zijn te deactiveren, wanneer het elektrische systeem in contactslotstand I of II staat of als de motor draait:

Tik op Instellingen.
Tik op CommunicatieVolvo On Call.
Kies Vergrendeling SOS/On Call-knoppen voor deactivering.

Voor de dienst wegenhulp is mogelijk een apart abonnement vereist.

1. * Optie/accessoire.
  2. 1 De diensten variëren per markt.