Eenheid aansluiten via Bluetooth®

Verbind een Bluetooth®-apparaat met de auto om draadloos media af te spelen en een eventuele internetverbinding voor de auto te gebruiken.

Hoewel de meeste moderne telefoons Bluetooth®-technologie bieden, zijn niet alle telefoons volledig compatibel met de auto.

U kunt een media-eenheid op dezelfde manier via Bluetooth®1 aan de auto koppelen als een telefoon.

N.b.

Bij bepaalde telefoons moet het Bluetooth-volume van de telefoon handmatig worden ingesteld op 100% om te zorgen dat het geluidsvolume in de auto voldoende hoog kan worden. Deze instelling moet worden verricht voor elke telefoon die gekoppeld wordt. De instelling wordt een keer voor telefoongesprekken en een keer voor streamen van media verricht. Daarna onthoudt het systeem de instelling en deze hoeft niet te worden herhaald als de telefoon de volgende keer wordt aangesloten.
  1. 1 Let erop dat de eenheid moet zijn aangesloten voor het afspelen van media om te zorgen dat afspelen via Bluetooth werkt.