Apps en knoppen op middendisplay verplaatsen

De apps en de knoppen voor autofuncties op het app- en functiescherm zijn te verplaatsen en naar wens anders te organiseren.
Veeg van rechts naar links1 om het appscherm te openen of van links naar rechts1 om het functiescherm te openen.
Blijf op een app of knop drukken.
De app of knop verandert van grootte en wordt transparant. U kunt de app/knop vervolgens verplaatsen.
Sleep de app of knop naar een lege plek op het scherm.

Het maximale aantal regels voor apps of knoppen is 48. Om een app of knop tot buiten het zichtbare schermgedeelte te verplaatsen moet u deze naar de onderkant van het scherm slepen. Er worden dan automatisch nieuwe regels voor de app of knop toegevoegd.

Het is dan ook mogelijk om een app of knop verder naar onderen te verplaatsen, zodat deze in de normale schermstand niet zichtbaar is.

Veeg over het scherm om omhoog of omlaag te bladeren.

N.b.

Verberg de apps die u zelden of nooit gebruikt door ze helemaal onderaan te plaatsen, buiten het zichtveld. Op die manier kunt u makkelijker de apps vinden die u vaker gebruikt.

N.b.

Apps en autofunctieknoppen kunnen niet worden bewaard op plaatsen die al bezet zijn.
  1. 1 Geldt voor een auto met het stuur links. Voor een auto met het stuur rechts: veeg in tegengestelde richting.