Melding op bestuurdersdisplay hanteren

Meldingen op het bestuurdersdisplay zijn te hanteren via de rechter stuurknoppenset.
P5-1546-Incoming Call, message in driver display and right steering wheel switch 8 inch
Voorbeeld van een melding op het bestuurdersdisplay1 en de rechter stuurknoppenset.
P5-1507-Incoming Call, message in driver display and right steering wheel switch
Voorbeeld van een melding op het bestuurdersdisplay2 en de rechter stuurknoppenset. De afbeelding is schematisch, zodat er afhankelijk van het model afwijkingen mogelijk zijn.
  1. P5-Icon red circle 1Links/rechts
  2. P5-Icon red circle 2Bevestigen

Bepaalde meldingen op het bestuurdersdisplay worden gecombineerd met een of meer knoppen om de desbetreffende meldingen bijvoorbeeld te bevestigen of in te stemmen met een bepaald verzoek.

Nieuwe melding hanteren

Voor meldingen met knoppen:
Wissel van knop door op links of rechts (1) te drukken.
Bevestig uw keuze door te drukken op bevestigen (2).
De melding verdwijnt van het bestuurdersdisplay.
Voor meldingen zonder knoppen:
Sluit de melding door op bevestigen (2) te drukken of doe niets, waarna de melding enige tijd later automatisch verdwijnt.
De melding verdwijnt van het bestuurdersdisplay.

Als een melding moet worden opgeslagen, wordt deze bewaard in de app Auto status, die opent vanuit het appscherm op het middendisplay. In verband hiermee verschijnt de melding Autobericht opgesl. in app Autostatus op het middendisplay.

1. 1 Met 8 inch bestuurdersdisplay.
  2. 2 Met 12 inch bestuurdersdisplay.