Media regelen en van media wisselen

De weergave van media is te regelen via stembediening, de stuurknoppenset of het middendisplay.
P5–1507–Voice control symbol

De mediaspeler is te bedienen via stembediening, de stuurknoppen of via het middendisplay.

P5-1717-Media player

Volume – aan de draaiknop onder het middendisplay draaien of op P5-1617-Right steering wheel switch-UpP5-1617-Right steering wheel switch-Down van de rechter stuurknoppenset drukken om het volume te verhogen of te verlagen.

Afspelen/pauzeren - op de afbeelding van de desbetreffende track drukken, op de fysieke knop onder het middendisplay of op P5–1507–Symbol-OK button van de rechter stuurknoppenset.

Van track/nummer wisselen - op de gewenste track op het middendisplay drukken, op P5-1717-Rewind symbol of P5-1717-Fast forward symbol onder het middendisplay of op de rechter stuurknoppenset drukken.

Vooruit-/achteruitspoelen - op de tijdas op het middendisplay drukken en deze opzij slepen, of P5-1717-Rewind symbol of P5-1717-Fast forward symbol onder het middendisplay of op de rechter stuurknoppenset ingedrukt houden.

Van media wisselen – kies een eerder gebruikte bron in de app, tik in het appscherm op de gewenste app of kies met de rechter stuurknoppenset via het appmenu P5–1507–Symbol-App menu button.

P5-1717-Mediaplayer-Library button

Bibliotheek - op de knop drukken om af te spelen vanuit de bibliotheek.

P5-1717-Mediaplayer-Shuffle button

Shuffle - op de knop drukken voor een willekeurige afspeelvolgorde.

P5-1717-Mediaplayer-Similar button

Vergelijkbaar - op de knop drukken om aan de hand van Gracenote naar soortgelijke muziek te zoeken op de USB-eenheid en op basis daarvan een speellijst te creëren. De speellijst kan uit maximaal 50 tracks bestaan.

P5-1717-Mediaplayer-Switch button

Ander apparaat - op de knop drukken om te wisselen tussen meerdere aangesloten USB-eenheden.