Använda belysning vid körning

Bekanta dig med att använda lamporna via den vänstra rattspaken.

Du kan kontrollera funktionerna hos vissa av dessa primära belysningslägen med vänster rattspak.

De horisontella spakpositionerna
De horisontella spakpositionerna

Du kan föra vänster spak framåt eller bakåt för att växla mellan olika ljusalternativ. Rattspaken fjädrar alltid tillbaka till neutraläget.

Alternativen är:

• Automatiskt helljus
  • Manuellt helljus
  • Blink med helljus
När automatiskt strålkastarläge väljs i displayen, trycker du på spaken två gånger för att växla mellan manuellt och automatisk helljus.
Tryck på spaken helt för att slå av helljuset och återgå till automatiskt ljusläge.
Från automatiskt ljusläge kan ett kort tryck på spaken aktivera helljusblink.

Ljusinställningarna återställs till sina standardvärden mellan körningarna.

Viktigt

Se till att bilens kameror är väl underhållna och hålls rena. Om kamerasikten skyms av smuts kan kamerorna inte få tillräckligt med information för att styra bilens belysning på rätt sätt.