Tips vid användning av Apple®CarPlay®*

Här finns tips som kan vara av nytta vid användning av CarPlay®1.
  • Uppdatera din iPhone®2 med senaste versionen av iOS operativsystem och säkerställ att apparna är uppdaterade.
  • Vid problem med CarPlay, koppla ifrån din iPhone från USB-porten och anslut igen. Testa annars att på enheten stänga den app som inte fungerar och sedan starta appen igen, eller pröva att stänga alla appar och starta om enheten.
  • Med hjälp av Siri® är det möjligt att skriva/diktera och läsa upp meddelanden. Uppläsning och diktering av meddelanden görs på det språk som valts i inställningarna för Siri. När meddelanden skrivs/dikteras kommer ingen text att visas i centerdisplayen, utan texten visas i din iPhone.
  • Om enheten är ansluten till bilen via Bluetooth, kommer anslutning att brytas vid användning av CarPlay.
  • CarPlay fungerar endast med iPhone.

OBS

Tillgänglighet och funktionalitet kan variera beroende på marknad.
  1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Tillgänglighet kan variera beroende på marknad.
  3. 2 Apple, CarPlay, iPhone och Siri är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc.