Återställa användardata

Återställning av användardata och systeminställningar sker via centerdisplayen.
Inställningar som är möjliga att återställa till standardvärde:
  • appinställningar
  • nätverksinställningar (endast admin)
  • fabriksåterställning (endast admin) - profiler, användardata, kopplade nycklar och personliga inställningar etc. tas bort

Vid ett ägarbyte bör användardata och systeminställningar återställas till fabriksåterställning.

Återställa inställningar via centerdisplayen

Tryck på iCup-2037-Settings symbol.
Gå vidare till System, Återställ inställningar för att återställa önskad inställning.

För att kunna återställa nätverksinställningar eller fabriksåterställa bilen krävs det att användarprofilen har administratörsrättigheter, vilket fås genom att i profilvyn klicka på valet Bli administratör.