Aktivera parkeringshjälpkamera*

Parkeringshjälpkameran aktiveras automatiskt när backväxeln väljs eller manuellt med en av centerdisplayens funktionsknappar.

Kameravy vid backning

Vid val av backväxel visar bildskärmen 360°-vyn om den eller en av sidovyerna var senast använd kameravy – annars visas backvyn.

Kameravy vid manuell aktivering

Px-2037-iCup-Park Assist Camera button

Aktivera parkeringskameran med denna knapp i centerdisplayen. Bildskärmen visar därefter i första hand den senast använda kameravyn. Men efter varje motorstart ersätts tidigare visad sidovy av 360°-vyn.

• Tänd knapp – funktionen är aktiverad.
  • Släckt knapp – funktionen är deaktiverad.

Automatisk deaktivering av kamera

Frontvyn släcks vid 25 km/h (16 mph) för att inte distrahera föraren – den återaktiveras automatiskt om hastigheten sänks till 22 km/h (14 mph) inom 1 minut förutsatt att hastigheten inte överskridit 50 km/h (31 mph).

Övriga kameravyer släcks vid 15 km/h (9 mph) och återaktiveras inte.