Profilinställningar

Från profilinställningar är det bland annat möjligt att ändra profilnamn, lägga till och ta bort kopplade nycklar, ansluta olika konton (till exempel Volvo ID), aktivera låsskärm samt radera aktiv profil.

Aktivera skärmlås

När skärmlås är aktiverat krävs en lösenkod för att kunna använda aktiv profil.

Tryck på iCup-2037-Settings symbol.
Välj Profiler.
Välj Skärmlås.
Välj typ av skärmlås och aktivera.
Skärmlåset kommer att visas på centerdisplayen vid byte till profil med lösenkod samt vid varje gång systemet startas om.

Radera profil

Inställningar som har sparats till en eller flera profiler kan endast raderas om bilen står stilla.

Tryck på iCup-2037-Settings symbol.
Välj Profiler.
Välj Ta bort den här profilen.
Användarinformation och anslutningar kopplat till profilen raderas.
Systemet försätts i ett utloggat läge och ändrade inställningar sparas inte i någon profil.

Bli administratör

Det går att göra en profil till administratör.

Tryck på iCup-2037-Settings symbol.
Välj Profiler.
Välj Bli administratör.

Godkänna användarvillkoren för internet1

Tryck på iCup-2037-Settings symbol.
Välj Profiler.
Välj Användarvillkor för internet och följ instruktionerna.

Användarvillkoren behöver godkännas en gång per bil för att internet ska kunna användas.

1. 1 Gäller vissa marknader.