Ändra systemspråk

Inställningar för språk görs via centerdisplayen.

OBS

Att byta språk i centerdisplayen kan innebära att viss ägarinformation inte överensstämmer med nationella eller lokala lagar och bestämmelser. Byt inte till ett svårförståeligt språk, det kan då bli svårt att hitta tillbaka i strukturen i skärmen.
Tryck på iCup-2037-Settings symbol.
Gå vidare till System, Språk och inmatning.
Välj önskat språk.
Språket i förardisplayen och centerdisplayen ändras.

När systemspråket ändras, ändras också språket för Google Assistent. Önskas ett annat språk för Google Assistent kan det väljas separat i menyn för Google Assistent.