Spela media

Oavsett vilken mediaapp som används visas ett Nu spelas-fält i centerdisplayen.

I Nu spelas-fältet går det t.ex. att pausa och byta ljudspår. Ytterligare inställningar är möjliga om Nu spelas-fältet expanderas till helskärmsläge.

Öppna Nu spelas-vyn

Tryck på pilen i Nu spelas-fältet för att expandera fältet till Nu spelas-vyn. Den här vyn ger tillgång till fler inställningar, vilka kan variera beroende på vilken app som används. Minimera Nu spelas-vyn genom att trycka på pilen igen.