Justera passagerarsäte från förarsätet*

Passagerarsätet fram kan justeras från förarsätet.
Aktivera funktionen via centerdisplayen.
Tryck på iCup-2037-Settings symbol.
Välj Reglage.
Aktivera Justera passagerarsäte.
Inom 10 sekunder, från aktivering av funktionen, måste föraren justera passagerarsätet. Sker ingen justering inom denna tid deaktiveras funktionen.

Föraren justerar passagerarsätet med hjälp av reglagen på förarsätet:

P5-1507-Front seat gentleman function
  1. P5-Icon red circle 1Flytta passagerarsätet framåt/bakåt genom att justera reglaget framåt/bakåt.
  2. P5-Icon red circle 2Ändra passagerarsätets ryggstödslutning genom att justera reglaget framåt/bakåt.