Använda automatisk bakrutetorkning vid backning

Om backväxeln läggs i när vindrutetorkarna är aktiverade kommer bakrutetorkaren starta. Funktionen upphör när backväxeln läggs ur.
Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på My CarVindrutetorkare.
Välj Automatisk torkning av bakruta för att aktivera/deaktivera torkning vid backning.

Om bakrutetorkaren redan går med kontinuerlig hastighet sker ingen förändring när backväxeln läggs i.

OBS

Vid låg yttertemperatur stängs den automatiska bakrutetorkningen vid backning av för att undvika skador på torkararmen.