Prenesite aplikacijo Volvo Cars in jo povežite s svojim vozilom, da si zagotovite dostop do funkcij na daljavo, upravljate svoje vozilo Volvo in preverjate njegovo stanje.
Preden prodate vozilo, ga najprej odstranite iz aplikacije Volvo Cars. Ko to storite, bodo vsi povezani podatki izbrisani tako iz aplikacije kot iz vozila. Če aplikacijo Volvo Cars odstranite iz telefona, vendar ne odstranite vozila iz aplikacije, boste naslednjemu lastniku povzročili nekaj nevšečnosti.