Ponastavitev podatkov o uporabniku
Uporabniške podatke in nastavitve sistema lahko ponastavite na osrednjem, zaslonu.
Nastavitve aplikacij ali omrežne nastavitve lahko ponastavite na standardne vrednosti ali opravite celovito ponastavitev na tovarniške nastavitve. Če opravite ponastavitev na tovarniške nastavitve, boste izbrisali profile, uporabniške podatke in druge prilagojene nastavitve.
Opomba
Lastnik
Samo lastnik lahko ponastavi omrežne nastavitve in opravi ponastavitev na tovarniške nastavitve.
Povezava z aplikacijo
Če vozilo ponastavite na tovarniške nastavitve, bo aplikacija še vedno povezana in lahko uporabi podatke iz oblaka, da znova ustvari vaš profil. Če se želite temu izogniti, morate v aplikaciji Volvo Cars odstraniti povezavo z vozilom.
- Pritisnite simbol vozila
v spodnji vrstici in pojdite v Nastavitve. - Pojdite v Sistem→Možnosti za ponastavitev.
- Izberite, kaj želite ponastaviti, in upoštevajte navodila na osrednjem zaslonu.