Komme i gang med Volvo Cars-appen*

For at komme i gang med Volvo Cars-appen skal du udføre visse forberedelser.

Udforsk Volvo Cars-appen

Inden bilen hentes hos detailhandleren, anbefales det, at du downloader den gratis Volvo Cars-app og tester den i demotilstand. Demotilstanden giver mulighed for at udforske de fleste funktioner og giver kendskab til, hvordan appen anvendes.

Volvo ID og tilslutning af Volvo Cars-appen til bil

For at anvende Volvo Cars-appen kræves et Volvo ID. Når der er oprettet et Volvo ID, skal -appen tilsluttes til bilen.

Køb af en brugt bil med digitale tjenester

Ved køb en brugt bil med digitale tjenester, er det vigtigt at slette data fra den tidligere ejer og tilføje sine egne oplysninger, for at tjenesten kan fungere. Besøg en Volvo-forhandler for at få hjælp.