Artikelversion 2024.96.0

Generel meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred for Volvo Cars

Træder i kraft den:

Udgivet den:

Velkommen!

Vi tager din ret til privatliv seriøst og ønsker at være transparente og give dig information om, hvordan vi anvender dine personoplysninger. Vi anvender kun dine personoplysninger til klart beskrevne formål og i overensstemmelse med dine databeskyttelsesrettigheder.

For at kunne give dig friheden til at bevæge dig på en personlig, bæredygtig og sikker måde udvikler vi konstant nye produkter og tjenester. Efterhånden som disse bliver tilgængelige, vil de også være underlagt denne meddelelse, medmindre vi tydeligt informerer dig om andet.

Denne meddelelse forklarer, hvordan vi hos Volvo Cars behandler personoplysninger. Den gælder for vores kontakt med privatpersoner, såsom eksisterende og potentielle kunder, besøgende på vores hjemmeside og samarbejdspartnere. Fra nu af vil vi samlet referere til de forskellige personer, vi interagerer med, som "du" eller "din/dit".

Bemærk, at nogle Volvo Cars-produkter har deres egen meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred, som vil forklare den konkrete behandling, der finder sted som led i dette produkt eller denne tjeneste. Vi har angivet disse for dig herunder. Du kan nemt tilgå dem ved at følge linkene direkte.

I denne meddelelse kan du finde information om:

1. Hvem er vi

Volvo Car Corporation er en svensk juridisk enhed med selskabsregistreringsnummer 556074-3089 og med den registrerede adresse Assar Gabrielssons Väg, SE-405 31, Göteborg, Sverige. Volvo Car Corporation og dens koncernselskaber er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger ("vi", "Volvo", "vores", "os"). Vi er et globalt selskab og leverer produkter og tjenester over hele verden. Du kan finde mere information om de forskellige koncernselskaber, som opererer på de forskellige markeder, .

2. Hvilke personoplysninger vi anvender, og hvorfor

Personoplysninger er information, som er direkte eller indirekte relateret til dig som en fysisk, levende person. Personoplysninger er følgelig information om dig, såsom dit navn, din fødselsdato, dine kontaktoplysninger, dine finansielle oplysninger, din IP-adresse og information, du giver os, når du er i kontakt med vores kundeplejetjeneste. Vores brug af dine personoplysninger kaldes behandling. Al behandling af personoplysninger skal være berettiget. Dette kaldes at have et "retsgrundlag". De retsgrundlag, vi henholder os til, når vi behandler forskellige kategorier af personoplysninger, er beskrevet herunder. Retsgrundlaget varierer afhængigt af, hvilket formål vi anvender dine personoplysninger til. Se nedenfor for at læse mere om de forskellige retsgrundlag.

  • Nødvendig for opfyldelse af en kontrakt: Dette grundlag anvendes, når behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at indgå og udføre vores forpligtelser i henhold til en kontrakt med dig.
  • Nødvendig for at forfølge vores, eller en tredjeparts, legitime interesse: Dette grundlag anvendes, når behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig, for at vi kan forfølge en forretningsinteresse, som ikke tilsidesættes af din interesse i ikke at få behandlet personoplysningerne.
  • Samtykke givet af dig: Dette grundlag anvendes, når du giver os dit samtykke til behandling af dine personoplysninger af bestemte årsager.
  • Nødvendig for at opfylde en retlig forpligtelse: Dette grundlag anvendes, når vi er forpligtet ved lov til at behandle dine personoplysninger.

Bemærk, at når en datakategori vises med fed skrift herunder, forklares det mere udførligt i en ordliste i slutningen af denne meddelelse, hvad denne datakategori omfatter.

2.1 Når du besøger vores websteder

Vi behandler visse personoplysninger (særligt onlineidentifikatorer i henhold til ordlisten) fra dig, når du anvender vores websteder. Omfanget af behandling af onlineidentifikatorer og andre personoplysninger afhænger af din konkrete brug af vores webstedstjenester og -funktioner, som beskrevet nedenfor. For yderligere information om anvendte teknologier, såsom cookies, henvises også til vores informationsbesked om cookies.

Nedenstående tabel angiver mere detaljeret de dataelementer, som betegnes "onlineidentifikatorer".

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag
Når du besøger eller interagerer med vores websted, indsamler vi automatisk de oplysninger, som sendes fra din browser for at oprette forbindelse til vores websted.
  • IP-adresse
  • Enhedsoplysninger
  • Tidsstempel for adgangen
  • Websteder, som webstedet blev tilgået fra
  • Websteder, som blev tilgået fra vores websted
Vores legitime interesse i at forsyne dig med et sikkert websted.
Til at registrere svindel og misbrug, når du interagerer med vores webfunktioner. f.eks. misbrug af formularer, registrering af robotter.
  • IP-adresse
  • Data, du giver os via dine interaktioner
Vores legitime interesse i at registrere svindel og misbrug.
Til at huske de valg, du har foretaget på vores websteder (såsom privatlivsindstillinger, artikler i indkøbskurven, sprog).
  • Foretrukket sprog
  • Samtykkeoplysninger
  • Cookies

Hvis du er logget ind, oplysninger du giver os (såsom Kontaktoplysninger, ordrer, Køretøjsoplysninger, konfigurationer)

Vores legitime interesse i at administrere vores kontakt med dig, forbedre vores forretningsaktiviteter og kundeoplevelse.
Til at levere en chatfunktion til dig.
  • Cookies
  • Afskrift (hvis det udbedes)
  • Information relateret til din anmodning (se nærmere herom i Afsnit 2.2)
Vores legitime interesse i at administrere vores kontakt med dig, forbedre vores forretningsaktiviteter og kundeoplevelse.
For at levere korttjenester til dig anvender vi indlejret indhold fra udbydere af tredjepartstjenester, som kun overfører personoplysninger, når du anvender denne tjeneste. Udbyderne af korttjenesten er ansvarlige for den efterfølgende databehandling.
  • IP-adresse
  • Placeringsdata
Vores legitime interesse i at levere en korttjeneste til dig og til at forbinde dig med vores forretningspartnere.
Til at måle, hvordan vores websteder anvendes, og til at få indblik i, hvordan tjenesterne anvendes, til at øge indsigten i brugeradfærden og forbedre anvendeligheden og pålideligheden af vores websteder og ultimativt din onlineoplevelse.
  • Brugeroplysninger (såsom IP-adresse, enhedsoplysninger, cookieidentifikatorer)
  • Brugsdata (såsom vist indhold, tid på side, handlinger foretaget på websted)
  • hvis relevant, ordre-ID
Dit samtykke til ydeevne- og/eller analysecookies og efterfølgende databehandlingsaktiviteter i henhold til vores platform til administration af samtykker.
Til at vise dig personligt indhold og annoncer på andre websteder og sociale medieplatforme. Og til at måle effektiviteten af vores kampagner.
  • Brugeroplysninger (såsom IP-adresse, enhedsoplysninger, cookieidentifikatorer)
  • Brugsdata (såsom vist indhold, tid på side, handlinger foretaget på websted)
  • Websteder og annoncer, som du har tilgået vores websted fra
  • Engagementdata
Dit samtykke til kategorier af markedsføringscookies og efterfølgende databehandlingsaktiviteter i henhold til vores platform til administration af samtykker.

2.2 Kommunikation og relationer

Kommunikation er central for alle relationer. Vi vil gerne høre fra dig og være i stand til at svare dig, når du kommunikerer med os. For at gøre det er vi nødt til at behandle dine personoplysninger som forklaret herunder.

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag
For at administrere vores interaktioner med dig, kommunikere med hinanden og håndtere forespørgsler og klager gennem enhver kanal såsom chat, e-mail, sociale medieplatforme, webformularer, vores callcenter, eller når du opsøger os personligt.
  • Kontaktoplysninger, Volvo ID og kontaktpræferencer
  • Information fra og om dit køretøj, produkterne eller tjenesterne, vi leverer til dig, og/eller din brug af dem
  • Kontraktoplysninger, hvis relevant
  • Finansielle oplysninger, hvis relevant
  • Optagelser og afskrifter af opkald og skriftlig kommunikation mellem os
  • Personoplysninger relateret til din supportanmodning eller enhver anden form for forespørgsel, du har brug for vores hjælp til.

Vores legitime interesse i at levere tilfredsstillende kundeservice til dig og sikre en god kundeoplevelse af vores brand.

Dit samtykke til at blive optaget, når du ringer til vores kundeplejetjeneste.

For at opnå en bedre forståelse for dine oplevelser, interesser og forbehold vedrørende vores produkter, tjenester og brand, ved at gennemføre indsigtsrelaterede initiativer såsom undersøgelser og forskningsstudier.
  • Kontaktoplysninger
  • Alder og køn
  • Information om dit køretøj
  • Kontraktoplysninger, hvis relevant
  • Åbnings-/klikfrekvenser for e-mails
  • Andre personoplysninger, du giver os i dine besvarelser af en undersøgelse.

Vores legitime interesse i:

  • at forbedre vores produkter, tjenester og kundeoplevelse
  • at forstå den overordnede præstation og effektivitet af vores indsigtsrelaterede initiativer.

Dit samtykke til markedsføringsformål i de lande, hvor dette er påkrævet for at gennemføre undersøgelser og forskningsstudier.

For at planlægge, organisere og administrere begivenheder, du har indvilliget i og/eller deltaget i.
  • Oplysninger angivet i forbindelse med din tilmelding til og deltagelse i begivenheder, såsom dine kontaktoplysninger, kostbehov eller andre behov, hvor det er relevant.
  • Personoplysninger, som vi indsamler under begivenheden (inklusive, hvor relevant, fotografier og videoer, som afbilder dig)

Vores legitime interesse i at udforme og administrere begivenheder og opnå offentlig omtale af Volvo Cars' aktiviteter.

Når du deltager i en bestemt begivenhed, henviser vi til vores Meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred for begivenheder for mere detaljerede oplysninger om, hvordan Volvo Cars anvender dine personoplysninger i relation til denne specifikke begivenhed.

Hvis du endnu ikke er kunde hos Volvo Cars, behandler vi dine personoplysninger med henblik på salgsstyring.
  • Kontaktoplysninger
  • Dine præferencer og interesser vedrørende vores køretøj og tjenester
  • Foretrukken forhandler
Vores legitime interesse i at håndtere potentielle kunder på tilfredsstillende vis.

2.3 Markedsføring og tilbud

Vi vil gerne holde dig opdateret og kunne tilbyde dig relevante nyheder, markedsføringsindhold og tilbud. For at gøre det anvender vi de personoplysninger, som vi indsamler direkte fra dig og fra tredjepartsudbydere. Vi anvender også disse personoplysninger til at skræddersy kommunikation til dig og give dig en mere personlig oplevelse med vores indhold. I tilfælde, hvor vi indhenter information om dig fra tredjeparter, har vi indført kontroller og evalueringer for at bekræfte, at den relevante tredjepart har indhentet informationen retmæssigt, og at tredjeparten har ret til at give os denne information. Vi giver dig relevante nyheder, markedsføringsindhold og tilbud gennem flere kanaler såsom post, telefon, e-mail, Volvo Cars-appen og sociale medier.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføring og tilbud fra os, kan du altid give os besked ved at vælge "Afmeld" nederst i hver markedsførings-e-mail eller lignende i de andre kanaler.

Som led i vores markedsføringskommunikation arbejder vi med partnere inden for digital reklame for at skabe og vise markedsføringsindhold på sociale netværk og online-reklamenetværk. Fremadrettet vil vi referere til disse partnere som "reklamepartnere". Disse udbydere anvender personoplysninger, som vi har leveret, og fra andre teknologier såsom cookies, til at vise skræddersyede og relevante reklamer. Du kan læse mere om dette nedenfor.

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag

For at vi kan registrere og administrere dine valg.

For at sende markedsføringskommunikation, som du har bedt om, eller som kan være af interesse for dig, i henhold til dine præferencer.

  • Kontaktoplysninger
  • Kontaktpræferencer for markedsføringskommunikation
  • Kontraktoplysninger, hvis relevant
  • Køretøjsoplysninger, hvis relevant
  • Fortegnelse over dine valg (dato og tidspunkt for valg og det besøgte system)

Dit samtykke til at modtage direkte markedsføringskommunikation fra os.

I tilfælde, hvor du har købt et produkt eller en tjeneste fra os, og hvor relevant, hvor vi sender markedsføringskommunikation til dig som repræsentant for en forretningsvirksomhed, vores legitime interesse i at sende dig markedsføringskommunikation.

Vores retlige forpligtelse til at dokumentere og bevise, om du har givet samtykke til at modtage markedsføringskommunikation fra os, samt at registrere og respektere dine kontaktpræferencer og hvornår og hvad du har frameldt.

For at vise og levere relevant markedsføringskommunikation og tilbud til dig, som er personligt tilpasset og skræddersyet til dine præferencer og interesser.

Så vi bedre kan forstå dine særlige interesser og præferencer og på den måde tilpasse vores meddelelser til dig.

Personlig tilpasning af kommunikation på denne måde kan være resultatet af analyse eller forudsigelse af dine personlige præferencer på baggrund af information, vi har om dig (kaldes profilering).

  • Kontaktoplysninger
  • Information om dit køretøj
  • Volvo ID
  • Enheds-ID
  • Onlineidentifikatorer
  • Åbnings-/klikfrekvenser for e-mails
  • Din brug af vores tjenester, mobile applikationer og hjemmesider (i det omfang, det kan knyttes til dig)*.
  • Kontraktoplysninger (hvis relevant)
  • Information, som fremkommer fra statistisk præstationsanalyse af vores markedsføringskommunikation
  • Information relateret til din brug af vores tjenester
  • Købshistorik
  • Foretrukken forhandler
  • Tjenestehistorik

Vores legitime interesse i at give dig mere relevant reklame.

Dit samtykke til vores behandling af disse personoplysninger med henblik på markedsføring og, hvor relevant, dit samtykke til relevante cookies og lignende teknologier.

For at vi kan vise dig relevante og tilpassede Volvo Cars-reklamer, når du besøger vores reklamepartneres hjemmesider og på de sociale medier samt i direkte kommunikation (dette kaldes sædvanligvis retargeting).

For at vi kan finde og sætte os i forbindelse med den rette målgruppe og levere reklame til disse personer.

  • Kontaktoplysninger
  • Åbnings-/klikfrekvenser for e-mails
  • Onlineidentifikatorer

Dit samtykke til relevante cookies eller lignende teknologier på vores websted og, hvor relevant, dit forudgående samtykke til markedsføringskommunikation på baggrund af cookies og andre onlineidentifikatorer, som kræver dit samtykke.

Dit samtykke til at modtage markedsføring fra os, eller i tilfælde hvor du har købt et produkt eller en tjeneste fra os, vores legitime interesse i at vise og sende dig markedsføring.

Vores legitime interesse i at reklamere for vores produkter og tjenester og give dig mere relevant reklame.

Vi betragter vores Annoncepartnere som fx Meta and Google som ansvarlige på lige fod med os (fælles ansvarlige) i disse scenarier.

For at opnå statistiske indblik i vores markedsføringskommunikation.
  • Engagementdata
  • Åbnings-/klikfrekvenser for e-mails, oplysninger om dine interaktioner med vores e-mails og links, du klikker på. Disse e-mails og vores website indeholder sporingspixels, der måler antallet af åbninger og klik.
  • Din brug af vores Volvo Cars-app, inklusive downloads, aktiveringer, licensstatus, abonnementer, rækkevidde for social(e) mediekanal(er), engagementer, klik, åbninger, kundeemner, videoafspilning på baggrund af IP-adresser, sporingspixels og tredjepartsforbindelser.
Vores legitime interesse i at måle effektiviteten af vores markedsføringskommunikation og aktiviteter, forudsat at brugeren har accepteret reklamecookies, når der indhentes information fra en enhed.

* Det gør sig gældende ved brug af app’en, hvis du er logget ind med dit Volvo-ID og ved web-browsing, når du følger et link, som du har modtaget i en e-mail, og når du anmoder om en tjeneste, der er knyttet til dit telefonnummer eller din e-mailadresse, som fx ved booking af service eller registrering af en prøvekørsel.

2.4 Levering af vores produkter og tjenester

Der opstår et kontraktforhold mellem os, når du bestiller, tilmelder dig eller køber et produkt eller en tjeneste. Vi indsamler den information, som er nødvendig for, at vi kan forberede, indgå og opfylde kontrakten. De personoplysninger, vi indsamler, vil afhænge af kontrakten. Klik på de forskellige kontrakter herunder for at få mere information.

2.4.1 Prøvekørsel

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag

For at administrere og forberede din prøvekørsel.

For at kunne beskytte vores rettigheder og tage en prøvebil (som vi ejer) tilbage i tilfælde af et væsentligt kontraktbrud.

  • Kontaktoplysninger
  • Bevis på personlig identifikation
  • Hvor påkrævet, data om køretøjsposition

Opfyldelse af kontrakten.

Vores legitime interesse i at overvåge din overholdelse af kontrakten (inklusive generhvervelse af køretøjet, når du har tilmeldt dig en prøvekørsel).

2.4.2 Care by Volvo-abonnement og onlinekøb inklusive bilfinansieringstilbud

2.4.2.1 Individuel kunde eller eneindehaver

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag

For at behandle og klargøre din ordre.

For at bekræfte din identitet og vurdere din kreditværdighed, når du tilmelder dig et bilabonnement eller en anden form for bilfinansieringstilbud. Se afsnittet "Deling af dine personoplysninger" for information om, hvordan vi deler dine personoplysninger med kreditrisikobureauer.

For at udføre en yderligere overkommelighedskontrol af din indtægt, når den ovennævnte kontrol af din kreditværdighed ikke rækker til at bekræfte din kreditværdighed.

Til at evaluere vores kreditrisikomodel og forhindre svindel.

For at udføre et "kend-din-kunde"-tjek mod sanktionslister for at forebygge bedrageri, hvidvask af penge, finansiering af terroristvirksomhed og fastlægge, om kunder er politisk eksponerede personer.

  • Kontaktoplysninger
  • Bevis på personlig identifikation
  • Finansielle oplysninger

Opfyldelse af kontrakten. Vores legitime interesse i at vide, hvem vi indgår aftaler med, og for at sikre, at du kan betale de beløb, du har tilmeldt dig.

Vores legitime interesse i at evaluere og optimere vores kreditrisikomodel og forhindre svindel.

Til at efterkomme vores retlige forpligtelser om at følge gældende love om forebyggelse af hvidvask af penge eller vores legitime interesse, når det er relevant.

For at oprette og administrere kontrakten for de produkter og tjenester, du har anmodet om.

For at lette betaling og udføre gældsinddrivelse (hvor relevant, se afsnittet "Deling af dine personoplysninger" for information om, hvordan vi deler personoplysninger med gældsinddrivelsesbureauer).

For at registrere bilen i det nationale motorregister og aktivere bilforsikringen, som er inkluderet i prisen på bilen (hvis relevant).

For at kunne beskytte vores rettigheder i tilfælde af et væsentligt kontraktbrud.

  • Bevis på personlig identifikation
  • Kontaktoplysninger
  • Volvo ID
  • Volvo-kundenummer
  • Køretøjsoplysninger
  • Finansielle oplysninger
  • Alder

Opfyldelse af kontrakten.

Til at efterkomme vores retlige forpligtelser om køretøjsregistrering.

2.4.2.2 Erhvervskunde

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag

For at administrere ordren og bekræfte den juridiske enheds udpegede underskriver.

For at udføre kontrakten og give betalingsinstruktioner.

For at kunne beskytte vores rettigheder i tilfælde af et væsentligt kontraktbrud.

For markedsføring, se "Markedsføring og tilbud".

  • Bevis på personlig identifikation
  • Kontaktoplysninger
  • Bemyndigelse eller fuldmagt

Vores legitime interesse i at administrere, slutte og opfylde kontrakten, vi indgår med den juridiske enhed, du repræsenterer.

For at efterkomme vores retlige forpligtelser.

2.4.2.3 Erhvervskunde med online-flådekonto

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag

For at oprette en flådekonto og for at bekræfte dig som flådekontobruger ved login.

For at bekræfte din identitet og at du er bemyndiget til at underskrive på vegne af det selskab, du arbejder med.

For at kommunikere med dig, behandle ordren, udføre kontrakten og give betalingsinstruktioner.

For at kunne beskytte vores rettigheder i tilfælde af et væsentligt kontraktbrud.

For at udføre et "kend-din-kunde"-tjek mod sanktionslister for at forebygge bedrageri, hvidvask af penge, finansiering af terroristvirksomhed og fastlægge, om kunder er politisk eksponerede personer.

For markedsføring, se "Markedsføring og tilbud".

  • Kontaktoplysninger
  • Volvo ID
  • Adgangskode
  • Bevis på personlig identifikation
  • Bemyndigelse eller fuldmagt

Vores legitime interesse i at administrere, slutte og opfylde kontrakten, vi indgår med den juridiske enhed, du repræsenterer.

Til at efterkomme vores retlige forpligtelse om at følge love om forebyggelse af hvidvask af penge.

Vores legitime interesse i at evaluere vores online-flådetjeneste.

2.4.3 Opkoblede tjenester i vores biler

Mange af vores Volvo-biler leveres med opkoblede tjenester. For at levere disse tjenester anvender vi de følgende personoplysninger som forklaret herunder.

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag

For at vurdere bilens sundhedstilstand på baggrund af aktuelle og historiske oplysninger med henblik på at planlægge service og vedligeholdelse og udføre det efter behov.

For at kontakte dig om din kontrakt og de inkluderede tjenester.

For at kunne beskytte vores rettigheder og tage en abonnementsbil (som vi eller vores finansielle partnere ejer) tilbage i tilfælde af et væsentligt kontraktbrud. Når det er nødvendigt for vores eller tredjeparters legitime interesse i at opstille, udøve eller forsvare os mod retskrav eller efter anmodning modtaget fra en retshåndhævende myndighed, og når de har brug for information til at udføre deres aktiviteter til kriminalitetsforebyggelse og sanktioner, kan vi videregive oplysninger til den retshåndhævende myndighed efter intern godkendelse.

  • Information fra køretøjet
  • Data om køretøjsplacering
  • Kontaktoplysninger
  • Bevis på personlig identifikation
  • Volvo ID
  • Volvo-kundenummer
  • Køretøjsoplysninger

Opfyldelse af kontrakten (f.eks. med henblik på vedligeholdelsestjenester og forudseende vedligeholdelsestjenester, som indgår i en Care by Volvo-abonnementkontrakt).

Vores legitime interesse i at overvåge din overholdelse af kontrakten (inklusive generhvervelse af køretøjet, når du har en abonnementkontrakt).

For at efterkomme vores eller en tredjeparts retlige forpligtelser eller vores legitime interesse i at levere oplysninger til retshåndhævende myndigheder (f.eks. politi, domstole), når der er mistanke om en alvorlig forbrydelse, eller hvor det er nødvendigt for at opstille, udøve eller forsvare os mod retskrav.

For at kunne levere bilfunktioner til dig såsom opkoblede tjenester og sikkerhedsfunktioner i bilen.
  • Kontaktoplysninger
  • Volvo ID

Vores legitime interesse i at levere bilens funktioner til dig og garantere opkoblede tjenester.

Opfyldelse af kontrakten (såsom at levere opkoblede tjenester til dig).

2.4.4 Volvo ID

Et Volvo ID er et unikt, personligt og uoverdrageligt ID, som giver adgang til en lang række Volvo-tjenester både online og i din bil. For at vi kan forsyne dig med et Volvo ID anvender vi dine personoplysninger som forklaret herunder.

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag
For at oprette dit Volvo ID og lette din adgang til tjenester i Volvo Cars' digitale økosystem.
  • Kontaktoplysninger
  • Volvo ID
  • Køretøjsoplysninger (hvor relevant)
  • Adgangskode
  • Foretrukket sprog
Opfyldelse af kontrakten.
For at administrere din(e) tidsbestilling(er), kontakte og kommunikere med dig om tjenester, du har bestilt ved hjælp af dit Volvo ID.
  • Kontaktoplysninger
  • Køretøjsoplysninger
  • Enkeltheder om tidsbestilling (tidspunkt, sted, anvendt kommunikationskanal, status for tidsbestilling)
  • Enhver form for information, du giver os, når du foretager din tidsbestilling, såsom beskrivelse af det forhold, der skal afhjælpes
  • Information om appen og din enhed (når relevant)
Vores legitime interesse i at administrere og kommunikere med dig om din(e) tidsbestilling(er).

2.4.5 Pick-up & Delivery

Pick-up & Delivery er en tjeneste, som giver dig mulighed for at få afhentet din bil med henblik på at få udført service eller reparation og derefter få leveret den tilbage til dig. For at kunne levere denne tjeneste til dig anvender vi dine personoplysninger som forklaret herunder.

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag

For at oprette din Pick-up & Delivery-konto, levere tjenesten og kommunikere med dig.

For at vise dig den nærmeste forhandler eller det nærmeste værksted, som tilbyder denne tjeneste.

  • Kontaktoplysninger
  • Adgangskode
  • Data om køretøjsposition
  • Servicehistorik for afhentning og levering
  • Køretøjsoplysninger
  • Enhver form for information, du giver os i forbindelse med brug af tjenesten (f.eks. noter til afhentning)
  • Onlineidentifikatorer

Opfyldelse af en kontrakt.

Dit samtykke til teknologier til placeringssporing på din enhed eller vores hjemmeside.

For at levere en lånebil til dig (hvis relevant).
  • Bevis på personlig identitet
  • Forsikringsoplysninger
  • Køretøjsoplysninger
  • Kontaktoplysninger
Opfyldelse af en kontrakt.

2.5 Garanti, administration af krav og tilbagekaldelser

For at vi kan håndtere garantisager, krav og eventuelle tilbagekaldelser af produkter og tjenester, anvender vi dine personoplysninger som beskrevet herunder.

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag

For at oprette og administrere køretøjsgarantier (hvis relevant) og for at vurdere og administrere garantikrav, du måtte rejse.

For at administrere, muliggøre og håndtere tilbagekaldelser og produktrelaterede krav (såsom produktansvarskrav).

  • Kontaktoplysninger
  • Kontraktoplysninger
  • Køretøjsoplysninger
  • Information fra køretøjet, som nødvendigt
  • Anden information, du giver os i forbindelse med dit krav

Opfyldelse af kontrakten.

For at efterkomme vores retlige forpligtelser (f.eks. for at administrere tilbagekaldelser og produktsikkerheds-/ansvarsforhold).

Vores legitime interesse i at håndtere produktansvarskrav.

2.6 Research og udvikling af vores produkter og tjenester

Vi udvikler, evaluerer og udfører konstant research af vores produkter og tjenester. For at gøre dette anvender vi dine personoplysninger som forklaret herunder. Derudover udfører vi også analyser af anonymiserede data og på et samlet niveau. I disse tilfælde kan dataene ikke henføres til dig som person.

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag
For at sammenfatte statistik og udføre analyser af vores tjenester og produkter, for at forstå markedsinteressen i vores produkter og tilbud, og hvordan de anvendes.
  • Køretøjsoplysninger
  • Kontaktoplysninger
  • Kontraktoplysninger
  • Komplette eller delvise fortegnelser over dine kundeplejesager, som er relevante for bestemte forhold
Vores legitime interesse i konstant at forbedre vores produkter, tjenester og tilbud.
For at analysere præstationsdata fra køretøjer og andre tjenester og levere opdateringer efter behov.
  • Køretøjsoplysninger
  • Information fra køretøjet
  • Kontaktoplysninger
  • Data fra kørselsanalyse

Vores legitime interesse i konstant at forbedre præstationen, kvaliteten og sikkerheden af Volvos køretøjer, produkter og tjenester.

Dit samtykke, når påkrævet.

For at planlægge vores generelle administration og drift af vores forretningsvirksomhed.
  • Kontaktoplysninger
  • Din transaktions- og betalingshistorik med os
  • Din brug af vores tjenester, mobile applikationer og hjemmesider
Vores legitime interesse i at forstå vores forretning og vores kunder.

2.7 Ansat hos vores samarbejdspartner eller konsulent

Som ansat hos en af vores samarbejdspartnere eller konsulent anvender vi dine personoplysninger som forklaret herunder, så vi kan handle med det selskab, du repræsenterer eller arbejder for. Ansatte hos vores forhandlerpartnere eller værksteder, som beskæftiger sig med salg og service af vores biler, er imidlertid ikke medtaget her.

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag
For at opretholde vores forretningsrelation med dig, kommunikere med dig og på anden vis håndtere anliggender vedrørende vores forretningsrelation.
  • Kontaktoplysninger, du angiver til erhvervsformål
  • Anden information, du stiller til rådighed for os gennem vores forretningsrelation
Vores legitime interesse i at vedligeholde vores forretningsaktiviteter.
For at administrere sikkerheden på vores faciliteter.
  • Billeder såsom videooptagelser optaget i det kameraovervågningssystem (CCTV), som er installeret på vores ejendomme
Vores legitime interesse i at opretholde sikkerheden, forebygge tyveri og bedrageri på vores ejendomme.

2.8 For aktionærer

Vi er et børsnoteret selskab på den svenske børs. Det betyder, at vi skal efterkomme vores forpligtelser over for dig som aktionær. For at gøre dette indsamler og opbevarer vi følgende oplysninger om dig i din rolle som aktionær.

Hvordan vi anvender dine personoplysninger ("formål")Den information, vi anvender ("personoplysninger")Retsgrundlag

For at identificere aktionærer, administrere aktiebogen, forberede generalforsamlingen og afholde generalforsamlingen og relaterede forsamlinger.

For at opfylde vores forpligtelser over for dig som aktionær under gældende lov.

For at opfylde vores forpligtelser i henhold til gældende lov, såsom at fremlægge aktiebogen efter anmodning.

For at administrere Volvo Cars' beholdninger, inklusive eventuelle aktieuddelinger, hvor det er relevant.

For at kommunikere med dig som aktionær.

  • Kontaktoplysninger
  • Bevis på identifikation
  • Information om stedfortrædere, som repræsenterer aktionærer, hvor relevant
  • Information om din aktiepost
  • Visuelt materiale og/eller lydoptagelser (såsom optagelser under en generalforsamling)
  • Anden information, du stiller til rådighed for os (såsom via e-mail, notifikationer vedrørende en generalforsamling, anmodning om at behandle et bestemt spørgsmål på en generalforsamling og anden kommunikation)

For at efterkomme vores retlige forpligtelse.

Vores legitime interesse i at identificere dig som aktionær og kommunikere med dig.

Vores legitime interesse i at administrere og, hvor relevant, uddele vores beholdninger og dele relevante oplysninger (inklusive, men ikke begrænset til, personoplysninger relateret til dig som aktionær) med tredjeparter såsom værdipapircentraler og banker, som udsteder aktiecertifikater, som relevant.

3. Deling af dine personoplysninger

Vi deler oplysninger med forskellige organisationer for at drive vores forretningsvirksomhed, for at opretholde vores relation med dig og levere produkter og tjenester til dig. For at berettige vores deling af personoplysninger henholder vi os til forskellige retsgrundlag afhængigt af formålet. Det kan eksempelvis være dit samtykke eller vores eller en tredjeparts legitime interesse. I hvert tilfælde har vi indgået de nødvendige databeskyttelsesaftaler for at sikre, at dine personoplysninger anvendes lovligt og i overensstemmelse med de formål, der er fastlagt i denne meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred.

Hvem ("modtager")Hvorfor ("formål")
Andre koncernselskaber inden for Volvo Cars og deres underbehandlereDer overføres personoplysninger til andre koncernselskaber med henblik på kundepleje og tjenester relateret til planlægning af køretøjsservice og -vedligeholdelse, drift af hjemmesiden og levering af IT-systemer til erhvervssupport og datalagring.
IT-leverandører og deres underbehandlereDer overføres personoplysninger til IT-leverandører, som leverer generelle erhvervssupportsystemer til os, såsom udbydere af software og datalagring.
Autoriserede Volvo Cars-forhandlere (og deres underbehandlere)Der overføres personoplysninger til autoriserede Volvo Cars-forhandlere, når det er nødvendigt for at opfylde din anmodning, f.eks. med henblik på kommunikation og administration af tilbudsforespørgsler, prøvekørsler eller overdragelse af biler.
Autoriserede Volvo Cars-reparatører (og deres underbehandlere)Der overføres personoplysninger til autoriserede Volvo Cars-reparatører med henblik på levering af tjenesten i henhold til Volvos serviceprogram.
Vores juridiske rådgivere og lignende erhvervsrådgivereDet er nødvendigt at videregive personoplysninger med henblik på at understøtte, rådgive og repræsentere os i forhold til krav og/eller retssager.
Retshåndhævende myndigheder (f.eks. politi, domstole)Personoplysninger skal deles eller kan blive delt med retshåndhævende myndigheder (f.eks. politi, domstole), for at efterkomme en retlig forpligtelse, eller vores legitime interesse i at levere oplysninger, når der er mistanke om en alvorlig forbrydelse, eller hvor det er nødvendigt for at opstille, udøve eller forsvare os mod retskrav.
Markedsførings- og reklameleverandørerDer deles personoplysninger med selskaber, som leverer markedsføringstjenester til os, eller med udbydere af digital reklame.
Udbydere af finansielle tjenester, finansielle tjenestepartnere, kreditrisikobureauer og gældsinddrivelsesbureauer

Der overføres personoplysninger til udbydere af disse tjenester for at evaluere de finansieringsdokumenter, du indsender til os, sikre den kommende betaling og evaluere de ydede tjenester (dvs. kreditrisikotjenester og gældsinddrivelsestjenester).

Hvis du foretager en betaling online, kan du give dine oplysninger direkte til udbyderen af betalingstjenesten. I så fald styres dine oplysninger af udbyderen af betalingstjenesten, og vi vil ikke se dem, undtagen i det omfang det er nødvendigt at dele dem som led i bekræftelse af betalingen.

Vi deler dine oplysninger med udbydere af finansielle tjenesteydelser eller vores finansielle tjenestepartnere med det formål at administrere forretningsaktiviteter, eksempelvis at udarbejde og administrere din kontrakt, sende fakturaer, lette og overvåge betalinger, håndtere servicerelateret kommunikation og kundesupport, samt for at den finansielle tjenestepartner kan udøve sine rettigheder. Samt for at hjælpe med at forbedre produkt- og tjenesteudbuddet, administrere klager, sikre overholdelse og til oplæringsformål.

Vi deler kun dine personoplysninger med kreditrisikobureauer med henblik på evaluering og udførelse af kreditrisikotjek. Vi deler kun dine personoplysninger med vores gældsinddrivelsespartnere (og deres leverandører), når kunder, som har et abonnement hos os, er i restance. Vi deler personoplysninger med disse parter, da vi har en legitim interesse i at udføre en rimelig kreditrisikovurdering og en legitim interesse i at inddrive og sælge forfalden gæld.

Andre tjenesteudbydere (såsom mobilnetværksoperatører, kundeplejeservicepartnere, konnektivitetsudbydere, vejhjælpsudbydere og opladningsudbydere)

Vi kan dele oplysninger om dig, køretøjet og abonnementet for at aktivere tjenesterne, med henblik på fejlfinding og forbedring af tjenesten eller for at hjælpe dig, hvis du oplever problemer.

På visse markeder anvender og deler vi oplysninger med en tredjepartsudbyder for kundeplejetjenester.

Forsikringspartner(e)Vi deler muligvis dine personoplysninger med vores forsikringspartner(e), eksempelvis for at imødekomme din anmodning om et forsikringstilbud, som relevant. Hver forsikringspartner er ansvarlig for sin behandling af personoplysninger efter en sådan overførsel, og du kan læse om, hvordan forsikringspartneren/-partnerne behandler personoplysninger, ved at besøge deres respektive hjemmesider eller kontakte dem direkte.
Enhver part, som du har godkendtDu kan eksempelvis bede os om at dele køretøjsoplysninger med et forsikringsselskab eller en retlig myndighed.

4. Hvordan vi indhenter dine personoplysninger

Vi modtager personoplysninger direkte fra dig, fra det selskab, du repræsenterer, og i nogle tilfælde fra tredjeparter, som vi handler med.

Vi modtager også dine personoplysninger fra selskaber inden for Volvo Cars-koncernen, når du har givet information til et koncernselskab i forbindelse med brugen af biler og opkoblede tjenester, f.eks. Volvo Cars-appen.

I visse situationer behandler vi personoplysninger indsamlet fra offentligt tilgængelige kilder i forhold til din professionelle rolle med henblik på markedsføring og reklame. I disse tilfælde sikrer vi altid din evne til at udøve dine rettigheder i vores første kontakt med dig.

Hvis du har et køretøj med opkoblede tjenester og har aktiveret overførsel af visse køretøjsoplysninger, indsamler vi også information direkte fra dit køretøj, eksempelvis information om status for din bil og din køremåde. Du kan læse mere om dette i vores .

Nogle af de personoplysninger, du giver os, er nødvendige, for at vi kan opfylde vores forpligtelser, hvad enten de er retlige eller kontraktlige, om at levere produkterne eller tjenesterne til dig eller det selskab, du repræsenterer. Når du vælger ikke at oplyse visse nødvendige personoplysninger, vil vi ikke være i stand til at opfylde vores retlige eller kontraktlige forpligtelser over for dig eller det selskab, du repræsenterer.

5. Internationale overførsler

Som et internationalt selskab deler vi dine personoplysninger med koncernselskaber, underleverandører og samarbejdspartnere over hele verden, særligt overfører vi personoplysninger til Indien og Tyrkiet med henblik på IT-support og til USA med henblik på hostingtjenester, IT-support og kundeservice.

Når vi udfører internationale overførsler af personoplysninger, anvender vi værktøjer og beskyttelsesforanstaltninger for at sikre, at sådanne overførsler opfylder gældende lov, og at der ydes samme beskyttelsesniveau af dine personoplysninger som i EU/EØS. Vi anvender typisk værktøjer og beskyttelsesforanstaltninger såsom:

  • at sikre, at det relevante land er underlagt en beslutning om et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau fra Europa-Kommissionen, eller
  • at sikre implementering af såkaldte standardkontraktbestemmelser udgivet af Europa-Kommissionen (kan ses på Europa-Kommissionens hjemmeside) og
  • at sikre implementering af tekniske beskyttelsesforanstaltninger såsom kryptering og pseudonymisering.

Hvis du vil have mere information om vores internationale overførsler, kan du kontakte os ved hjælp af de nedennævnte kontaktoplysninger.

6. Hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger

Volvo Cars opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er påkrævet til et eller flere af de ovenfor angivne formål, eller hvor vi på anden vis har en retlig forpligtelse til at opbevare oplysningerne (inklusive, men ikke begrænset til: kontraktmæssige perioder, garanti- og produktansvarskrav, retlige rapporteringsforpligtelser, opbevaringskrav påkrævet for forventede tvister og/eller for at forebygge svindel). Hvor vi ikke længere har et legitimt forretningsbehov for oplysningerne, vil vi enten anonymisere dem, så de ikke længere kan henføres specifikt til dig eller dit køretøj, eller vi vil slette dem.

De følgende standardopbevaringsperioder gælder for de typer af personoplysninger, der er henvist til i denne meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred. Disse opbevaringsperioder er underlagt visse rettigheder, som står til rådighed for dig (såsom din ret til sletning), valgmuligheder og tilladelser du har valgt, periodiske ændringer af andre retlige forpligtelser, vi skal opfylde, eller hvor vi på anden vis har informeret dig om en anden opbevaringsperiode. For specifikke oplysninger om dataopbevaringskrav i dit land, eller for en bestemt type personoplysninger, henvises til kontaktoplysninger.

  • Kontaktoplysninger for kunder: i det tidsrum, du er kunde, og i en yderligere periode på op til 5 år.
  • Kontaktoplysninger for ikke-kunder: op til 12 måneder efter vores sidste kontakt med dig eller enhver anmodning om et produkt eller en tjeneste. Denne periode starter forfra ved en ny kontakt med os.
  • Onlineidentifikatorer: op til 36 måneder fra datoen for din sidste kontakt med os. Se vores cookiepolitik og cookiebanner for deres specifikke perioder.
  • Kundeplejekontakt: opbevaringsperioden afhænger af dit bopælsland og varierer mellem 1 til 10 år fra den dato, hvor sagen lukkes. Kontakt os for yderligere oplysninger om dit marked.
  • Opkaldsoptagelser og chatafskrifter: i op til 1 år fra datoen for opkaldet eller chatten.
  • Volvo ID: i den periode, du opretholder en aktiv Volvo ID-konto, og i en yderligere periode på op til 30 dage.
  • Information om, og fra, dit køretøj: op til 10 år fra datoen for fremstilling af køretøjet. For specifikke oplysninger om opbevaringsperioder for opkoblede køretøjer henvises til vores .
  • Kontraktdata: i aftaleløbetiden og en yderligere periode på op til 5 år.
  • Finansielle oplysninger: i tilfælde af en negativ kredit- eller abonnementsafgørelse i op til 5 år, og hvis vi indgår en kontrakt med dig, så længe din kontrakt med os er aktiv eller i op til 10 år i henhold til vores retlige forpligtelser om at opbevare oplysninger efter kontraktens ophør.

7. Profilering og automatiseret beslutningstagning

Profilering

Vi anvender automatiseret behandling til at opnå en bedre forståelse for dig og dine personlige præferencer. Vi benytter os eksempelvis af dette, når vi udfører profilering af dig for at:

  • Tilpasse og skræddersy markedsføring, som vises for dig, ved at analysere eller forudsige dine personlige præferencer på baggrund af information, vi ligger inde med om dig.
  • Tilpasse og skræddersy din oplevelse, når du interagerer med vores forskellige kanaler såsom vores hjemmeside.

Brug af automatiseret behandling på denne måde har ingen betydelig virkning for dig som person. Bemærk, at du altid har ret til at gøre indsigelse mod vores brug af profilering som nævnt ovenfor. Kontakt os for at gøre dette, eller hvis du har spørgsmål om vores profileringsproces.

Automatiseret beslutningstagning

Vi anvender automatiseret beslutningstagning, som har betydelige virkninger for dig, når vi træffer afgørelse om at indgå en kontrakt med dig om et bilabonnement online. Det betyder, at visse afgørelser vedrørende din ansøgning om en kontrakt med os udelukkende træffes på automatiseret vis (uden at involvere en fysisk person).

Vi anvender automatiseret beslutningstagning, når vi udfører følgende kontroller, før vi træffer afgørelse om at indgå en kontrakt med dig:

  • Kontrol af din kreditværdighed og evne til at betale de beløb, du har tilmeldt dig, når vi afgør, om vi skal godkende din ansøgning om at anvende en kredittjeneste, som ydes af os, og
  • "Kend-din-kunde"-tjek for at forebygge bedrageri, hvidvask af penge og for at udføre en kontrol mod udvalgte sanktionslister for at forstå, om din brug af vores tjenester indebærer en risiko for bedrageri eller hvidvask af penge, og hvem vi indgår en aftale med.

For at træffe en automatiseret afgørelse anvender vi de oplysninger, du giver os som led i din onlineansøgning, data fra kreditrisikobureauer og vores egne interne oplysninger. Du kan finde flere oplysninger om den type personoplysninger, vi anvender, og formålet med vores profileringsaktiviteter her. Bemærk, at hvis du er utilfreds med dette, har du ret til at bede om at få involveret en person i beslutningstagningen. Bemærk venligst, at beslutningstagningen i så fald vil tage længere tid.

Vores brug af automatiseret beslutningstagning kan medføre, at din ansøgning afvises på baggrund af din kreditvurdering. Hvis du har spørgsmål vedrørende dette, er du velkommen til at kontakte os via de oplysninger, du kan finde her.

Bemærk, at du altid har ret til at gøre indsigelse mod at blive underkastet en afgørelse udelukkende på baggrund af automatiseret beslutningstagning, når afgørelsen har juridiske eller betydelige virkninger for dig. Hvis du er utilfreds med resultatet af afgørelsen, kan du altid kontakte os og gøre indsigelse mod afgørelsen. For at udøve denne ret, se dine rettigheder og styringsmuligheder.

8. Dine rettigheder og styringsmuligheder

Du har særlige rettigheder vedrørende de personoplysninger, vi behandler om dig. Rettighederne kan variere afhængigt af, hvilket jurisdiktionsområde du befinder dig i, og behandlingens art. Dine rettigheder vedrører generelt muligheden for at:

  • trække dit samtykke tilbage (det mest almindelige er fravalg af markedsføring)
  • gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger
  • bede om en kopi af de oplysninger, vi ligger inde med om dig (kaldes den registreredes indsigtsret)
  • bede om, at oplysningerne overføres til en anden enhed (kaldes dataportabilitet)
  • bede om at få oplysningerne berigtiget eller begrænset
  • bede om at få oplysningerne slettet (kaldes retten til at blive glemt)

Som nævnt er disse rettigheder ikke absolutte, og i nogle tilfælde begrænser databeskyttelseslovgivningen deres anvendelse. Hvis dette er tilfældet for en anmodning, du rejser over for os, vil vi altid forklare, hvorfor vi ikke kan efterkomme din anmodning.

Hvis du gerne vil indgive en anmodning om rettigheder, kan du kontakte os ved at udfylde denne blanket. Vi beder dig om at anvende blanketten, da den indeholder de oplysninger, vi har brug for til at bekræfte din identitet og behandle din anmodning på effektiv vis. Hvis du imidlertid foretrækker ikke at anvende blanketten, er du altid velkommen til at kontakte os og indgive din anmodning ved hjælp af kontaktoplysningerne i næste afsnit.

Du har også ret til at indgive en klage til din lokale datatilsynsmyndighed, hvis du har forbehold over for, hvordan vi anvender dine personoplysninger. Vi vil imidlertid sætte pris på, at du kontakter os og deler dine forbehold direkte med os først for at give os mulighed for at forsøge at bilægge dem sammen. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

9. Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi anvender dine personoplysninger, kan du kontakte os på dataprotection@volvocars.com eller Volvo Car Corporations databeskyttelsesansvarlige som følger:

Postadresse: Volvo Car Corporation, att.: The Data Protection Officer, avd 50092, VAK, 405 31 Göteborg, Sverige.

E-mail: globdpo@volvocars.com

10. Opdateringer af denne meddelelse

Vi udvikler konstant vores produkter og tjenester og vil revidere og opdatere denne meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred som følge heraf. Som sådan opfordrer vi dig til at læse denne meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred jævnligt. Datoen øverst i denne meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred fortæller dig, hvornår den sidst er blevet opdateret. Vi vil behandle dine personoplysninger på en måde, der er i overensstemmelse med den meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred, under hvilken de blev indsamlet, medmindre vi har dit samtykke til at behandle dem på anden vis.

11. Ordliste

KontaktoplysningerFornavn, efternavn, tiltale, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer.
KøretøjsoplysningerKøretøjsmodel, stelnummer (VIN) og registreringsnummer.
Volvo IDFornavn, efternavn, telefonnummer, foretrukket sprog, land, e-mailadresse og valgt adgangskode.
KontraktoplysningerKontrakttype, abonnementnummer (hvis relevant), kontraktstart- og -slutdato.
Information fra køretøjetData og status fra sensorer, indstillinger, forbindelser, data relateret til brugen af køretøjet osv. (denne type data er relateret til bilens stelnummer og kan derfor henføres til dig). Læs vores for mere information.
Finansielle oplysningerDette kan omfatte dine bankkontooplysninger, kredit- og betalingskortoplysninger, bruttoindkomst, årlig indkomst (inklusive pensionsoversigter, hvis du er pensionist). Når der udføres en kontrol af din kreditværdighed eller et "kend-din-kunde"-tjek, kan disse også omfatte forsørgelsespligt, civilstand, opholdsstatus, kreditvurdering. For juridiske enheder kan vi også anvende titel, selskabsandel, domfældelser, rettighedsfortabelser.
Bevis på personlig identifikationDette kan omfatte en kopi eller et fotografi af et gyldigt nationalt identifikationsdokument eller kørekort. Dit CPR-nummer eller din fødselsdato og/eller yderligere dokumenter, som vi kan bede om for at bekræfte din identitet, f.eks. husholdningsregninger eller et brev fra banken. Når der udføres en kontrol af din kreditværdighed eller et "kend-din-kunde"-tjek, kan disse også omfatte følgende information, som indhentes fra andre kilder såsom myndigheder til forebyggelse af bedrageri, offentlige myndigheder eller kreditrisikobureauer: statsborgerskab, adressebeskyttelse, status som valgkandidat.
OnlineidentifikatorerDette omfatter en lang række oplysninger, som indsamles via cookies og lignende teknologier, som er placeret på vores websted. Disse kan omfatte cookie-ID'er, IP-adresse, hjemmesidebesøg, onlineaktivitet.
EngagementdataDisse omfatter information om dine interaktioner med vores markedsføringskommunikation i de forskellige kanaler, som vi kan henføre til dig eller din enhed. Disse kan omfatte åbnings- og klikrater, dato og tidspunkt for interaktioner med vores e-mails, links en modtager har klikket på. For sociale medier kan dette omfatte rækkevidde, engagementer og klik på vores reklamer, åbning af vores reklamer og kundeemner og videoafspilning.