Ændre systemsproget

Indstillinger for sprog angives via midterdisplayet.

Note

Skift af sprog på midterdisplayet kan medføre, at visse ejerinformationer ikke er i overensstemmelse med nationale eller lokale love og forskrifter. Skift ikke til et svært forståeligt sprog, da det kan gøre det svært at finde tilbage i strukturen i skærmen.
Tryk på iCup-2037-Settings symbol.
Gå videre til System, Sprog og input.
Vælg det ønskede sprog.
Sproget på førerdisplayet og midterdisplayet ændres.

Når systemsproget ændres, ændres sproget for Google Assistent også. Hvis der ønskes et andet sprog til Google Assistent, kan det vælges separat i menuen for Google Assistent.