Stemmestyring - multimedier

Stemmestyr multimediesystemet til f.eks. at skifte kilde eller skifte spor.

De følgende dialoger er kun eksempler, systemets svar kan variere afhængigt af situationen.

Skift kilde

Den følgende dialog med stemmekommandoer skifter mediekilde.
Brugeren starter dialogen ved at sige: "Disc".
Systemet skifter til CD/DVD-afspilleren.

De andre kilder nås ved i stedet at sige f.eks. "Bluetooth", "TV" eller "USB". Hvilke kilder, det er muligt at skifte, afhænger af, hvad der er tilsluttet i øjeblikket, og om der er afspillelige medier i kilden. Hvis en mediekilde ikke er tilgængelig, forklarer systemet hvorfor.

Skift spor

Systemet forstår tallene 0 (nul) til 99 (nioghalvfems). Tal højere end 99 (nioghalvfems) kan systemet ikke håndtere, f.eks. går 100 (hundrede) eller 101 (hundrede og et) ikke.

Den følgende dialog med stemmekommandoer skifter spor.
Brugeren starter dialogen ved at sige: "Vælg spor".
Systemet svarer med: "Sig spornummeret".
Sig sporets nummer (som et enkelt tal, dvs. "Treogtyve", ikke "To-tre").
Systemet skifter til spornummeret for den aktive mediekilde.

Søg medier

Den følgende dialog med stemmekommandoer søger efter medier.
Brugeren starter dialogen ved at sige: "Mediesøgning".
Systemet viser en nummereret liste over mulige søgekategorier og svarer med: "Vælg et linjenummer eller sig en kategori for mediesøgning".
Sig et linjenummer eller en søgekategori.
Systemet giver yderligere instruktioner for at finde det rigtige medie.

Flere kommandoer

Flere kommandoer til stemmestyring af multimediesystemet kan findes ved i normal visning for MY CAR at trykke på OK/MENU, og vælge IndstillingerIndstillinger til stemmestyringVoice Command-listeMedie-kommandoer.