Parkeringskamera - indstillinger

Parkeringskameraet er et hjælpesystem, der aktiveres, når der stilles i bakgear.

Aktivering af slukket kamera

Hvis kamerafunktionen er slået fra, når der sættes i bakgear, aktiveres den på følgende måde:

P31346- Park Assist Camera
  • Tryk på CAM – skærmen viser den aktuelle kameravisning.

Ændre indstilling

Standardindstillingen er, at kameraet aktiveres, når der stilles i bakgear.

Parkeringskameraets indstillinger kan ændres, når skærmen viser en kameravisning:

1. Tryk på OK/MENU, når en kameravisning vises skærmen skifter til en menu med forskellige punkter.
  2. Drej frem til den ønskede mulighed med TUNE.
  3. Marker punktet med et tryk på OK/MENU og gå ud med EXIT.

Øvrigt

Hvis bilen har flere kameraer* installeret, kan den aktive kameravisning på skærmen skiftes:

• Tryk på CAM, eller drej TUNE.