MY CAR - stier

MY CAR er en menukilde, der håndterer mange af bilens funktioner, f.eks. indstilling af uret, sidespejle og låse.

Det aktuelle menuniveau vises øverst på midterkonsollens skærm. Stier til menusystemets funktioner er angivet i formen:

IndstillingerBilindstillingerIndstillinger for låsDøre åbnesHvis førerdør, så alle.

Her er et eksempel på, hvordan en funktion kan anvendes på og justeres med tastaturet på rattet:

Tryk på midterkonsollens knap MY CAR.
Tryk på fingerhjulet.
Gå til den ønskede menu, f.eks. Indstillinger, med fingerhjulet, og tryk derefter på fingerhjulet - en undermenu åbnes.
Gå til den ønskede menu, f.eks. Bilindstillinger, og tryk på fingerhjulet - en undermenu åbnes.
Gå til Indstillinger for lås, og tryk på fingerhjulet - en ny undermenu åbnes.
Gå til Døre åbnes, og tryk på fingerhjulet - der åbnes en rullemenu med punkter, som kan vælges.
Gå mellem punkterne Alle døre og Hvis førerdør, så alle med fingerhjulet, og tryk på fingerhjulet - punktet vælges.
Afslut programmeringen ved at gå tilbage fra menuerne trin for trin med korte tryk på EXIT, eller med et enkelt langt tryk.

Proceduren er den samme som for midterkonsollens knapper: OK/MENU, EXIT og TUNE-knappen.