Volvo On Call*-app1

Som Volvo On Call-bruger har du adgang til en app, således at du kan holde kontakt med din bil gennem forskellige app-funktioner.

Om Volvo On Call-appen

Volvo On Call-appen kan hentes gratis fra Apple App Store eller Google Play. Du kan teste flere af appens funktioner uden at knytte den til en bil ved at hente den og køre den i demotilstand.

Når du bruger Volvo On Call-appen, vil din mobile enhed sende og modtage data via internettet. Hvis du ikke har et dataabonnement, kan din mobilnetværksudbyder opkræve betaling for disse data. Hvis du bruger appen i udlandet, vil du blive opkrævet for dataroaming. Kontakt din mobiludbyder for mere information.

P5-1846-Volvo On Call-app
Volvo On Call-appen giver mulighed for at styre visse funktioner i bilen via en mobil enhed.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Tilgængelighed afhænger af marked.