Aktiv parkeringshjælp (PAP)*

Den aktive parkeringshjælp (PAP – Park Assist Pilot) hjælper føreren med at parkere ved først at kontrollere om en plads er tilstrækkelig stor, og derefter dreje rattet og styre bilen ind på pladsen. Kombiinstrumentet viser med symboler, grafik og tekst, hvornår forskellige handlinger skal udføres.
P4-1220-Fickparkeringshjälp Vy med På-/Av-knapp
Til-/Fra-knappen er placeret på midterkonsollen.

Note

Når et anhængertræk er konfigureret med bilens elsystem, inkluderes anhængertrækkets fremspring, når funktionen måler parkeringspladsen.

Advarsel

PAP fungerer ikke i alle situationer, den er kun beregnet som et supplerende hjælpemiddel.

Ved parkering er føreren altid i sidste ende ansvarlig for, at køretøjet køres på en sikker måde og for at have overblik over omgivelserne og andre trafikanter, der nærmer sig eller passerer.