Fartbegrænser – midlertidig deaktivering og standby

En Fartbegrænser (Speed Limiter) kan betragtes som en omvendt fartpilot - føreren regulerer hastigheden med speederen, men forhindres af Fartbegrænseren i at komme til at overtræde en forudvalgt/indstillet hastighed.
P3-1246-312h-Fartbegränsare Rattknappar
Tastaturet på rattet og kombiinstrument.
  1. Ikon röd cirkel 1Fartbegrænser - Til/Fra.
  2. Ikon röd cirkel 2Standby ophører, og gemt hastighed genoptages.
  3. Ikon röd cirkel 3 Standby.
  4. Ikon röd cirkel 4Aktiver og juster den maksimale hastighed.
  5. Ikon röd cirkel 5Valgt hastighed.
  6. Ikon röd cirkel 6Fartbegrænser aktiv.

Midlertidig deaktivering - standby

For midlertidigt at deaktivere Fartbegrænseren og sætte den i standby:

Tryk på Ikon avaktivering farthållare.

Kombiinstrumentets markering (5) skifter farve fra GRØN til HVID, og føreren kan midlertidigt overskride den indstillede maksimale hastighed.

Fartbegrænseren aktiveres igen med et tryk på Ikon farthållare 5, hvorved markeringen (5) skifter farve fra HVID til GRØN, og bilens maksimale hastighed er igen begrænset.

Midlertidig deaktivering med speeder

Fartbegrænseren kan også sættes i standby med speederen, f.eks. for hurtigt at kunne accelerere bilen ud af en situation:

Træd speederen helt i bund.

Kombiinstrumentet viser den lagrede maksimale hastighed med en farvet markering (5), og føreren kan midlertidigt overskride den indstillede maksimale hastighed – markeringen (5) skifter samtidig farve fra GRØN til HVID.

Fartbegrænseren genaktiveres automatisk, efter at speederen er sluppet, og bilens hastighed er aftaget ved den valgte/gemte maksimale hastighed - displayets markering (5) skifter farve fra HVID til GRØN, og bilens maksimale hastighed er igen begrænset.