Ændre indstillinger for midterdisplayet

Midterdisplayet starter automatisk, når førerdøren åbnes. Indstillingerne kan ændres for midterdisplayet med hensyn til lyde og temaer. Skærmen kan slukkes for ikke at forstyrre under kørslen.

Slukke for/ændre lydstyrken for systemlyden på midterdisplayet

Det er muligt at slukke for/ændre lydstyrken for systemlyden på midterdisplayet:
Tryk på Indstillinger i topvisningen på midterdisplayet.
Tryk på LydSystemlydstyrker.
Træk i knappen under Skærmtryk for at ændre lydstyrken for/slå lyden for tryk på skærmen fra, og til Tastaturtryk for at ændre lydstyrken for/slå lyden for tryk på skærmens tastatur fra. Træk knappen til det ønskede lydniveau.

Ændre udseendet af skærmen

Tryk på Indstillinger i topvisningen.
Tryk på My CarFørerdisplayTemaer.
Vælg derefter tema, f.eks. Minimalistic eller Chrome rings.

Ud over disse udseender, er det muligt at vælge mellem Normal og Lys. Ved Normal er baggrunden af skærmen mørk, og teksterne er lyse. Denne valgmulighed er forudindstillet for alle temaer. Hvis det ønskes, kan der vælges en lys variant med ændret udseendet, hvor baggrunden bliver lys og teksterne mørke. Valgmuligheden kan f.eks. være nyttigt i stærkt dagslys.

Valgmulighederne er altid til rådighed for brugeren og påvirkes ikke af belysningen i omgivelserne.