Angive destination med interessepunkt (Point of Interest - POI)

En destination kan angives på forskellige måder; angivelse af et POI er en af dem.
P5-1507-Navi-Symbol Set dest.
Tryk på Skriv dest længst nede på skærmen. Kortbilledet skifter til søgning efter adresse med dets søgefelt.
Tryk på POI.

Tryk på det ønskede filter:

• I nærheden af køretøjet
  • I nærheden af destinationen
  • I nærheden af delmål
  • Langs ruten
  • Omkring punkt på kortet
Find og vælg det ønskede POI.
Vælg Start navigation eller Tilføj som rutepunkt.
P5-1507-NAVI-Ange resmål POI
Eksempler på POI.

Mange POI (f.eks. restauranter) har underkategorier (f.eks. fastfood).

I afsnittet "Indstillinger for kortet" kan vælges, hvilke POI der skal vises på kortet. Her vises alle POI, der er tilgængelige i den aktuelle region. Denne indstilling påvirker ikke søgning efter POI som destinationer. Også fravalgte POI vises her som alternative destinationer.

Nogle POI vises kun på kortet fra og med skala 1 km (1 mi).

Note

• Symboler for POI, antallet og varianter af POI, er forskelligt fra marked til marked.
  • I forbindelse med opdatering af kortdata kan der komme nye symboler, og andre kan forsvinde. I menusystemet kan alle symboler for det aktuelle kortsystem altid hentes frem.