Ændre systemindstillinger i indstillingsvisningen

I kategorien System i indstillingsvisningen er der samlet indstillinger og information, der gælder generelt for bilens systemer, f.eks. sprog og enheder.

Systemindstillingerne under Førerprofil, Klokkeslæt og Dato, Tastatur-layout, Stemmestyring, Software-opdateringer, Fabirksindstillinger, Fabriksindstillinger og Tjenester er beskrevet i de tilsvarende afsnit i instruktionsvejledningen.

Ændre systemsproget

Tryk på Indstillinger i topvisningen på midterdisplayet.
Tryk på SystemSprog.
Vælg systemsproget. Sprog med støtte til stemmestyring har et stemmestyring-symbol.
Sproget på førerdisplayet, midterdisplayet og head-up-displayet ændres.

Ændre systemenheder

Ændre længde- og kapacitetsenheder

Tryk på Indstillinger i topvisningen på midterdisplayet.
Tryk på SystemEnhederEnheder.
Vælg mellem standardenhed:
  • Metrisk – kilometer, liter og grader Celsius.
  • Engelsk – miles, gallons og grader Celsius.
  • USA – miles, gallons og grader Fahrenheit.
Enhederne på førerdisplayet, midterdisplayet og head-up-displayet ændres.

Se lageroplysninger

Tryk på Indstillinger i topvisningen på midterdisplayet.
Tryk på SystemLagerplads.
Lageroplysninger for bilens harddisk vises, bl.a. samlet kapacitet, tilgængelig kapacitet, og hvor meget plads de installerede programmer bruger.

Se bilens stelnummer

Tryk på Indstillinger i topvisningen på midterdisplayet.
Tryk på SystemStelnummer.
Bilens stelnummer (VIN1) vises.
  1. 1 Vehicle Identification Number.