Aktive kurvelys*

Aktive kurvelys er konstrueret til at give maksimal belysning i sving og vejkryds.

En bil med LED1-lygter* kan have aktive kurvelys, afhængig af bilens udstyrsniveau.

P5-1507 Light pattern ABL
Lyskegle med funktionen slået fra (venstre), henholdsvis slået til (højre).

LED-lygterne kan, alt efter bilens udstyrsniveau, omfatte funktionen Aktive kurvelys. De aktive kurvelys følger rattets bevægelser for at give maksimal belysning i sving og vejkryds og dermed øget sikkerhed.

Funktionen aktiveres automatisk, når bilen startes. Ved fejl i funktionen lyser symbolet P5-1507 Symbol ABL på førerdisplayet, og der vises samtidig en forklarende tekst.

Funktionen er kun aktiv i svagt dagslys eller mørke, og kun når bilen er i bevægelse og nærlyset er tændt.

Deaktivere/aktivere funktionen

Funktionen, der er aktiveret, når bilen leveres fra fabrikken, kan deaktiveres/aktiveres på to måder via midterdisplayet:

Via funktionsvisningen

P5-1507 ICON_CAR_FUNCTIONS_ACTIVE_BENDING_LIGHTS

Tryk på knappen Aktivt kurvelys.

Via indstillinger

Tryk på Indstillinger i topvisningen.
Tryk på My CarLygterUdvendig belysning.
Fravælg/vælg Aktivt kurvelys.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Lysdiode (Light Emitting Diode)