Bruge privat låsning

Bagklappen kan låses med såkaldt privat låsning, f.eks. når bilen indleveres til service, hotel el. lign.

Note

For at funktionen privat låsning skal kunne aktiveres, skal bilen mindst være i tændingsposition I.
P5-1646-x90-function button private locking

Funktionsknap til privat låsning. Alt efter bilens aktuelle status vises Privatlås oplåst eller Privatlås låst.

Angive sikkerhedskode inden brug første gang

Første gang funktionen benyttes, skal der vælges en sikkerhedskode. Den kan derefter benyttes til deaktivering af privat låsning, hvis den valgte PIN-kode er blevet væk eller glemt. Sikkerhedskoden fungerer som en PUK-kode for alle de eventuelle PIN-koder, der er indstillet for funktionen privat låsning.

Gem sikkerhedskoden på et sikkert sted.

Sikkerhedskoden kan aktiveres fra funktionsvisningen eller topvisningen på midterdisplayet.

• Tryk på knappen Privatlåsning på funktionsvisningen.

Eller:

• Tryk på Indstillinger på topvisningen. Tryk på My CarLåsning og vælg sPrivatlåsning.
Der vises et pop op-vindue.
Indtast den ønskede sikkerhedskode.
Sikkerhedskoden er gemt. Funktionen privat låsning er nu klar til at aktiveres.

Hvis systemet er blevet nulstillet, skal ovenstående procedure gentages.

Aktivere privat låsning

Funktionen kan aktiveres fra funktionsvisningen eller topvisningen på midterdisplayet.

• Tryk på knappen Privatlåsning på funktionsvisningen.

Eller:

• Tryk på Indstillinger på topvisningen. Tryk på My CarLåsning og vælg sPrivatlåsning.
Der vises et pop op-vindue.

Indtast den kode, der skal bruges for at kunne låse bagklappen op efter låsning, og tryk på Bekræft.

Bagklappen låses. Bekræftelse af låsning sker ved, at der vises en grøn indikation ved knappen i funktionsvisningen, og at feltet for privat låsning afkrydses i indstillingsvisningen.

Deaktivere privat låsning

Funktionen kan deaktiveres fra funktionsvisningen eller topvisningen på midterdisplayet.

• Tryk på knappen Privatlåsning på funktionsvisningen.

Eller:

• Tryk på Indstillinger på topvisningen. Tryk på My CarLåsning og vælg sPrivatlåsning.
Der vises et pop op-vindue.
Indtast den kode, der bruges ved låsning, og tryk på Bekræft.

Bagklappen låses op. Bekræftelse af oplåsning sker ved, at den grønne indikation ved knappen i funktionsvisningen slukkes, og at afkrydsningen af feltet for privat låsning i indstillingsvisningen fjernes.

Note

Hvis man har mistet eller glemt PIN-koden, eller hvis der indtastes en forkert PIN-kode mere end tre gange, kan sikkerhedskoden benyttes til at deaktivere privat låsning.

Note

Hvis privat låsning er aktiveret, og bilen låses op via Volvo On Call* eller Volvo On Call*-mobilappen, vil privat låsning automatisk deaktiveres.
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.