Aktivere/deaktivere Lane Keeping Aid

Vognbaneassistance Lane Keeping Aid (LKA) kan aktiveres/deaktiveres, og nogle delfunktioner kan vælges.
P5-1507-Knapp-LDW+LKA På/Av

Funktionen aktiveres/deaktiveres på midterdisplayets funktionsvisning.

Tryk på knappen Lane Keeping Aid i funktionsvisningen.
LKA aktiveres (GRØN knapindikation vises) eller deaktiveres (GRÅ knapindikation vises).

Vælge advarselstype for Lane Keeping Aid

Det er muligt at vælge, hvordan LKA skal advare føreren, hvis køretøjet forlader sin egen kørebane.

Tryk på Indstillinger på midterdisplayets topvisning.
Tryk på My CarIntelliSafeVejstribealarm.
Under Lane Keeping Aid advarselsfeedback, vælg advarselsmåde:
  • Lyd – føreren bliver advaret med lyd.
  • Vibration – føreren bliver advaret med vibrationer i rattet.

Alternativ assistance af Lane Keeping Aid

Det er muligt at vælge, hvordan LKA skal handle, hvis køretøjet forlader dets egen kørebane.

Tryk på Indstillinger på midterdisplayets topvisning.
Tryk på My CarIntelliSafeVejstribealarm.
Under Lane Keeping Aid assistancetilstand, vælg hvordan LKA skal handle:
  • Styring – føreren får servostyring uden advarsel.
  • Begge – føreren får både advarsel og servostyring.
  • Advarsel – Føreren bliver kun advaret.