Komforttjenester med Volvo On Call*

Komforttjenester via mobile enheder, såsom kommunikation med bilen via en app.

Med en app er det muligt for en bruger af Volvo On Call at holde kontakt med sin parkerede bil via en mobil enhed. Appen kan lokalisere bilen, fjernlåse den, fjernstarte motoren, se information om brændstofniveauet og meget andet.

Biler udstyret med forkonditioneringsfunktion i kombination med Volvo On Call byder på de samme indstillingsmuligheder for forkonditionering som inde i bilen med en mobil enhed.