Forbundet bil*

En forbundet bil giver mulighed for f.eks. at bruge internetradio og musiktjenester via apps, og holde kontakt med forhandlere i bilen, og hentning af software.

Bilen forbindes via Bluetooth, Wi-Fi eller med bilens indbyggede modem*.

Når bilen er forbundet, er det muligt at dele internetforbindelsen (Wi-Fi-hotspot), så andre enheder kan bruge internetforbindelsen1.

Status for forbindelse vises med et symbol på midterdisplayets statuslinje.

P5–1507–Connected car
  1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder ikke ved forbindelse med Wi-Fi.